user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hej…. Jag är 17 år, snart 18. Jag är 185cm lång och tycker jag har en liten snopp. Jag undviker att duscha med folk, bada med folk, gå hem med någon tjej osv pågrund av storleken. Finns det möjlighet att göra någon sorts av förstorning på det manliga könet? Det skulle underlätta väldigt mycket i vardagen för mig. Skäms för tillfället. Är ju i puberteten oså men när den är ”liten” är den ju runt 4-5cm och med stånd 12-13cm typ…. Det måste ske en förändring. Vet att det är ungefär genomsnittet men jag skäms… Snälla hjälp mig med en lösning. Tack på förhand


SVAR

Hej,
Du vet ju antagligen redan att jag kommer svara att du är helt normal. Att de flesta inte har större och att den "lilla" storleken för många är mycket mycket mindre än den är när du har stånd. Dock förstår jag precis hur du känner. Det är verkligen inte första gången jag hör att unga killar skäms för storleken. Att förstora könet är VERKLIGEN inget jag tycker du ska göra. Det finns massor av problem som du kan få av det plus att jag inte tror att det finns några som helst bevis för att någon av metoderna fungerar. 

Jag är dock ingen expert på detta området så jag föreslår att du läser frågor ställda på Umo (Ungdomsmottagningen). Här har jag gjort en sökning bland frågorna där och hr är resultatet av den. Läs gärna vidare där. 

Försök också att tänka på att de allra flesta i din ålder har massor av issues med sitt utseende. Speciellt kön och annat som hör puberteten till. Håll ut! Livet blir lättare. 

/Alice


Visningar : 883

Senaste frågorna

Se Alla