user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej jag är en tjej på 13år, snart 14. Och jag är fäldigt förälskad i en kille som är 19, snart 20.. Och vi båda älskar varandra och våra föräldrar tycker att det är ok så länge vi inte har sex Förens jag är 15. Och vill lixom veta om det är ok? Vill inte ha massa skit från andra lixom.


SVAR

Hej,
Kärlek är en svår sak. Kan sällan göra något ät hur man känner. Det är helt klart väldigt oroande för många när ålderskillnaden är så stor eftersom den som är äldre har så mycket övertag på de flesta områden. Han är myndig och kan göra som han vill med sitt eget liv. Du är underårig och är lite bunden till andra saker tills du blir myndig. Det jag vill säga till dig är tre grejer:
1. Var uppmärksam på hur du själv mår. Ha vuxna som du vågar prata med om relationen och ditt mående. Om relationen någon gång får dig att känna dig underlägsen eller ofri, prata med en vuxen och be om råd. 
2. Ha absolut inte sex. Kan inte understryka det nog mycket. Ha absolut inte sex innan du är 15. Och framför allt absolut inte innan du vill. 
3. Jag kan nästan garantera att det kommer vara folk både unga och vuxna som kommer tycka att det är konstigt eller fel. Det är inte deras åsikt som är viktig. Men det är bra om du vet vilka vuxna du litar på att vilja ditt bästa och lyssnar på dessa personer och inte allt annat löst folk. 

Hör av dig igen om du behöver

<3 is a complicated thing


Visningar : 892

Senaste frågorna

Se Alla