user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej jag är en tjej på 15 år och mår dåligt pga att jag och en kille i min klass hade ett bråk för inte så långt sedan vi var jätte nära förut kramades hela tiden och allting men sen blev det ett jätte stort bråk och andra blev indragna också och jag har känslor för honom och nu när vi är ovänner pratar vi inte han har inte sagt ett ord till mig på typ 2 månader men han ger mig blickar hela tiden och vi får ögonkontakt hela tiden gillar honom mycket och han får mig bara och bli irriterad mer när han ger mig sånna blickar och han håller på och typ kramar andra tjejer framför mig blir så sjukt irriterad att han inte kramar mig och inte pratar med mig saknar honom jätte mycket snälla hjälp.


SVAR

Hej,Jobbig situation :/ . Mycket blandade känslor och det är ju alltid hemskt att känna sig ensam. 

Jag vet inte hur jag bäst hjälper dig. Kanske genom att säga att jag vet hur det är det där, hänt mig många gånger, kanske genom att säga att det kommer gå över. Inte så att det säkert blir som du önskar men den där hemska känslan kommer försvinna oavsett så småningom. Om jag idag fick säga något till mig själv som 15 åring i din situation skulle det vara:
"Koncentrera dig på det som är positivt. Ta hand om relationerna med de som kramar dig. Var ärlig mot dig själv och säg till honom att det suger att inte ha sin kompis längre. Låt de romantiska känslorna vänta." 
Var något av detta till hjälp? Har du andra vänner som du kan hålla dig upptagen med så det inte äter upp dig inifrån detta? Om inte försök att hitta någon som kan distrahera dig lite. Hoppas ni blir vänner igen!

Allt det bästa
<3


Visningar : 849

Senaste frågorna

Se Alla