user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hade verkligen ingen aning om vem elller vart jag skulle fråga, men för ungefär 4-5 år sedan så slog jag i min ena testikel ganska rejält men höll tyst om det och har aldrig tagit upp det med någon. Smärtan var ju ofantlig, gjorde riktigt ont men jag var med kompisar när det skedde så jag ignorerade smärtan för att ingen såg när det skedde. Kommer ihåg att jag hade typ ett blåmärke på pungen. Tror inte att testikeln sprack för att jag har ju inga problem med något, bara formen av testikeln. För kanske 2-3 år sedan upptäckte jag att testikeln har typ blivit klämd? I övre delen. Har aldrig haft problem med den, men idag så kände jag att när jag tog lite lätt på den gjorde det lite ont. Alltså smärtan var inte extrem men det gör lite ont att röra vid just den övre delen. Borde jag undersöka problemet? Har nämligen lite svårt för att göra det där av att jag skulle skämmas väldigt mycket att prata om det.


SVAR

Hej,
Sånt kan ju vara väldigt pinsamt, det förstår jag verkligen. Men om du tänker att det KAN vara något som gått lite sönder. Sånt händer ju och du har faktiskt bara en kropp. Den ska hålla hela livet :)

Finns det någon "slags" person som du tror skulle vara lite mindre pinsamt att prata med? Fundera på det. Jag är inte alls expert på testiklar. Inte läkare eller sjuksköterska eller så. Jag hade verkligen velat att du hörde av dig till umo.se kanske? De har också chat så du behöver inte traska in på nån mottagning alls. Skulle du kunna lova mig att du iaf ger det ett försök? Om du vågar gå till någon expert får du väldigt gärna höra av dig tillbaka till mig så jag får höra hur det gick. Om du INTE vågar ta tag i det får du såklart också höra av dig så jag kan peppa dig ännu mer. 

Du har bara en kropp - den är typ helig. 

Simma lugnt och lovar att de som kan sånt här tycker ALDRIG att det är pinsamt att prata om testiklar och likande. 
<3


Visningar : 923

Senaste frågorna

Se Alla