user-image
Okänd
Tjej ,19 år

Hej! Min killes mamma tycker inte om mig av någon anledning. Jag tar åt mig av det pga. att min kille står sin mamma väldigt nära och ser upp till henne. Jag har aldrig varit otrevlig eller betett mig illa, så det är inte pga. det. Jag kan vara lite blyg i början, men inte nu längre då jag har lärt känna hans föräldrar. Min kille har även en bror som har en tjej som mamman tycker väldigt mycket om. De har endast varit tillsammans i 6 månader, medans jag och min kille har varit tillsammans i över 3 år… Jag vet inte vad jag gör för fel och blir ledsen av att deras mamma tycker om min killes brors tjej mycket mer än mig. Vad ska jag göra och hur ska jag tänka?


SVAR

Hej,
Jag har haft en massa problem med mina killars mammor genom åren. Nu mer har jag en egen son och jag tror jag börjar förstå lite hur det kan komma sig att det rätt ofta är på detta viset. Jag ska ge dig några av mina teorier. 
1. Mamman har varit mycket närmare din kille än hans bror. Så är det ofta, utan att något av barnen är mer älskade. Det kan göra att hon är mycket mer beskyddande över din kille än hans bror. Jag gissar att din kille är lillebror? 
2. Mamman tycker inte att du "är bra för honom". Det är ju ibland helst sant men det är ju något mellan dig och honom och inget som hon kan göra något åt genom att vara otrevlig mot dig. 
3. Hon kan ha idéer om dig som hon bara antagit som inte är sanna men som hon inte är intresserad av att ta reda på sanningen kring. Typ om hon tror att du har varit otrogen eller nått annat sånt som en förälder normalt sett inte brukar reagera på positivt på =) 
4. Du har ett sätt som gör att hon känner sig utmanad. Att ni konkurrerar om någon del av umgänget. När jag var yngre så gillade inte de flesta kvinnor mig för jag tog för mig, pratade mycket och var extremt intensiv. Det var som att de såg i mig hur de önskar att de kunde vara och blev kränkta av det. Medan gubbarna tyckte jag var awesome. Med åren har jag lärt mig att verkligen sympatisera med kvinnorna. Från deras perspektiv. De har inte fått leva på sitt sätt, speciellt inte de som är äldre än oss. De har aldrig fått vara sånna utan att bli kritierade. Så kanske inte så märkligt att de blir störda på oss =) 

Jag hoppas ändå att du ska kunna dels förstå hennes position och vid något tillfälle fråga henne rätt ut. Jag känner det som att du inte direkt gillar mig. Är det så? 

Hoppas det blir bättre!

<3


Visningar : 1010

Senaste frågorna

Se Alla