user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej. Vågar inte berätta en sak jag gör här hemma rätt ofta nu när jag är själv hemma. Har påsklov och det är skönt få vara ifred då. Men är nog jätteannorlunda som tjej. Men jag tycker ändå om det. Lovar att jag är helt normal annars och ingen skulle tro jag håller på så här. Hoppas du inte tycker jag är knäpp eller så. Jag brukar smaka mitt kiss ofta. Brukar kissa i ett glas och dricka det och det gilla jag men bara om smaken e rätt. Men nu har jag ett tag hållt på kissa i trosan och sen suga på den. Har testa kissa i bindor och suga på dom och idag har jag tatt på mig blöja sån drynites. Kommer suga på den också sen. Är det farligt suga på blöjor jag kissat i? Tycker jättemycket om hålla på med mitt kiss och leka med det. Är det fel? När jag va 11 år ungefär började jag tycka om göra så. Då kissade jag på mig rätt mycket med vilje mest i sängen och fick ha blöja då och det va grymt skönt. Hade jag fått välja hade jag vilja ha blöja hela tiden. Älska kissa på mig. Det e bara skönt och mysigt. Men är det fel på mig för det? Går ju liksom i nian och då ska man ju inte vara bebis. Ändå är jag som det när jag är ensam men bara med det att jag kissar på mig och vill ha blöja jag är mig själv med allt annat precis som vanligt men megablyg i verkligheten med allt. I skolan prata jag knappt och är minst i klassen än men jag tycker om mig som jag är. Vill aldrig bli vuxen och jobba eller så jag vill vara liten, leka och ha blöja hela livet. Så här mycket vet ingen om mig. Om föräldrarna skulle se mig nu skulle dom tro jag e knäpp. Har bara blöja på mig och känner mig som bäst nu. Det är bara toppen som jag är nu men jag är väl inte okej som tjej för det eller hur? Mamma har en så där laser grej för ta bort hår. Den bruka jag använda mellan benen och det funkar på det lilla hår jag fått. Det är äckligt med hår där tycker jag man måste väl inte ha det om man inte vill? Kommer ändå ta bort det för jag trivs precis som jag är vill inte hålla på raka mig där hela livet vill inte ha nåt hår alls mellan bena. jag älskar mig själv som jag är när jag kan vara som jag vill precis så här med blöja på mig. Men så får jag ju inte vara säkert för alla tycker jag är för stor. Hjälp är det fel mig?


SVAR

Hej kära du,
Det låter som du har mycket att grubbla på. Det är i sig inte något fel såklart, men det kan vara jobbigt att ha en massa saker som du inte vet om du själv tycker är ok eller inte. 

På det hela taget låter det som du tycker att du är bra och är nöjd med dig själv. Men som du säger är det helt klart en utmaning att vilja gå i blöja resten av livet. 

Eftersom jag inte är någon expert på något speciellt så skulle jag bli väldigt glad om du skulle vilja höra av dig till någon som kan det här. Så min fråga till dig är: Kan du snälla höra av dig till umo.se? De har liksom mer koll på kropp och hjärna när det är lite mer "rörigt" bland tankar och känslor. Kan du göra det snälla?

//<3


Visningar : 2048

Senaste frågorna

Se Alla