user-image
Okänd
Annat ,17 år

Hej! Är en 17 åring som träffade sin föredetta partner i 15 års åldern. Han var 21 och jag skulle fylla 16. Vi hade ett speciellt förhållande me tanke på att de var bdsm/kink byggt plus att det var långdistans. (Usa och sverige) I början blev det nästan nakenbilder med en gång och flera andra gånger hände då man nu tänker tillbaka och ångrar vissa delar av det. Plus att det är olagligt i USA. Just nu sitter i en komplicerad sitts då andra vill att jag rapporterar, Men samtidigt så tror jag inte helt på att personen hade ondskefulla tankar med allt, många säger också att jag är ett offer och blev manipulerad men om jag rapporterar så kommer de att förstöra hans liv. Det som brinner frågan om att blanda in myndighetet är att personen har sparade videos och bilder där man är naken. Vill själv evnt försöka prata med personen om de men är osäker om allting plus att de omkring mig säger åt mig att bryta kontakten helt. Känner själv inte att personen menade illa men många omkring mig säger det, därav är jag fast i denna sitts med ångest. Denna personen har respekterat när jag senare sagt nej och alltid funnits där. Är helt förvirrad och hoppas att kanske få ett svar.


SVAR

Hej kära du,
Har personen någon gång hotat med att publicera eller lämna vidare dina bilder? 

Oavsett detta tycker jag att du ska be personen att ta bort alla de bilder/filmer som du vill ta bort. Det är din fulla rätt. Om du är osäker på om personen kommer ta bort de kan du gå vidare med någon slags anmälan/rapport. Jag är själv lite osäker på exakt hur man skulle gå tillväga men det går att ta reda på. 

Jag tycker du låter klok som väljer att utgå ifrån din egen bild av det. Försök att inte låta andra påverka dig allt för mycket. Visst! Det är extremt vanligt att äldre utnyttjar yngre, speciellt när det finns maktspel med i det sexuella. Men det är inte en naturlag att det är så. Alla relationer är unika. 

Skulle du kunna ta kontakt med personen och be att hen tar bort alla bilder och filmer? Och sen höra av dig igen så kan jag se om jag kan hjälpa dig framåt. 

Din kropp är din!


Visningar : 982

Senaste frågorna

Se Alla