user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! Så jag är en tjej på 15 år. Jag har vart på g med en tjej för typ en månad nu. Jag verkligen gillar henne och jag vet att hon gillar mig. Vi har cuddled och kyssts och allt sånt där men jag vet inte om våran relationship kommer att funka. Så först av allt så är jag en gaska clingy person, hon har det svårt att vara med samma person för en lång tid. För ex en gång när jag stannade hos henne över natten, nästa morgon så var hon ganska distant och det var lite stelt. Hon har samma problem när hon är med hennes vänner. Andra saken är att hon är into witchcraft och hon frågade universumet om hon borde börja dejta mig, svaret var nej. Så hon är rädd att hon ska skada mig och jag förstår henne. Men hon är den första människan som jag har kunnat att känna mig tryggt med och jag verkligen vill vara med henne. Snälla hjälp mig förstå om vi borde sluta den här relationship eller om vi borde bara säga f allt och va ihop? tack i förhand


SVAR

Hej vännen,
Kärlek är ibland så himla enkelt men oftare hemskt komplicerat. Jag tror att när hon verkar osäker måste du gå tillbaka till dig själv. Hur jobbigt är det för DIG att hon är osäker/distansierad eller har andra grejer för sig som gör DIG osäker, orolig eller på annat sätt inte mår bra. Så länge du ärligt till dig själv kan säga att du tycker det känns värt, fair och inte gnager på dig för mycket så tycker jag du kan ge det en chans. Men känner du att det inte är bra för dig ska du vara ärlig mot dig själv och mot henne och säga som det är. Nästan be henne återkomma om hon känner sig mer säker på att hon exempelvis vill vara nära dig när ni är med era kompisar eller hennes kompisar. 

Sen när det kommer till hennes val att låta witchcraft influera sitt liv. Det är något som säkert är verkligt och viktigt för henne. Men om det inte är verkligt och viktigt för dig behöver du räkna med detta också. Spelar det roll för dig att universum säger till henne att ni inte ska dejta? Om inte så är det nog inte helt rätt. 

Kanske inte så raka svar. Det är svårt. Hoppas iaf att du kan känna efter hur DU känner i första hand. 

Ha en hånglig sommar ändå, oavsett med vem det blir <3


Visningar : 948

Senaste frågorna

Se Alla