user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Jag har hamnat i en väldigt knivig situation. Det är då så att jag fått känslor för en kille – som jag ska jobba med nu i 4 veckor. Kul eller hur? Nej. Han har tjej.. Fan fan fan fan fan FAN FAN FAN Jag vet inte vad jag ska göra, att bara ignorera hnm kommer inte hjälpa för han söker ju kontakt när vi jobbar och så. Vi retas med varandra hela tiden och har blivit relativt bra vänner rätt så snabbt. Men antar att jag får backa och se lite också vad som händer med deras relation. Men är det verkligen fritt fram om dom gör slut? De känns typ omoraliskt. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra men får väll hålla inne mina känslor och verkligen bara utveckla vänskapen. I alla fall dessa 4 veckor. Livet hatar mig. Vad tycker du? Är det fel att jag känner känslor? Är det elakt av mig att känna som jag gör? Vad ska jag göra? Kan man verkligen vänta på att två kära människor ska tappa känslorna för varandra? Eller ska man bara ha ett crush på avstånd och förbli vänner? Tror inte vi kommer träffas någonsin efter jobbet.. oturligt nog


SVAR

Oj! Svåra frågor du ställer! Lyckligtvis/olyckligtvis har jag varit i samma situation många gånger när jag var yngre. Det är ok att hoppas att två kära personer ska sluta vara kära. Man rår inte för hur man känner. Men att göra något för att få det att hända är väl kanske att ta i dock. Undvik att bli the asshole. 

Det korta tipset. Utveckla vänskapen. Om det blir för jobbigt. Erkänn. Vill verkligen att vi ska vara vänner men jag har känslor för dig och det gör allt komplicerat. Kanske känner han likadant? Men mest skulle jag ärligt talat göra allt för att hålla mig från att ställa till med trubbel. Sällan värt det. 

Men... kärleken är stark. Haha vilka skitdåliga tips jag ger. Jag menar bara att lite is i magen ofta lönar sig i längden. 

Kram och amour vincent omnia


Visningar : 1043

Senaste frågorna

Se Alla