user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! jag är en tjej på 14 år som är 171 cm lång, jag är jätte osäker i min kropp. jag hatar mitt utseende, jag verkligen hatar allt på min kropp varje liten detalj. jag vet inte vad jag ska göra, jag bill bli kortare men det har jag läst väldigt mycket om och jag tror inte det går. alla andra tjejer i min klass är runt 160 cm, alltså 10(!) cm kortare än mig. alltså blir det att jag står ich tittar ner på dom. sen så är det även så att dom andra tjejerna i min klass är ganska så jättefina så då blir jag utanför för stt det är så många som vill vara med dom bara för att dom är dom snygga tjejerna. jag mår väldigt dåligt i skolan men jag har ibgen att prata med och jag tror inte heller att du kommer svara men jag måste bara berätta dethär för någon. om jag säger något till en familje medlem så säger dom ju bara ( jo men du är jättefin du också, eller, du är inte ful du är lika fin som dom andra du ör till och med finast utav alla) MEN DET HJÄLPER INTE. mina vänner lyssnar heller inte när jag pratar med dom. vi bråkade för ett tag sen och dom sa att dom inte ville vara med mig så jag vet inte vad jag ska göra. sen är det dehör med killar också, alla killar vill ha en tjej som är kortare än dom. jo men visst jag vill också att killen jag aldrig kommer ha ska vara längre än mig men vad ska jag göra?? killarna i min ålder har inte växt till sig heller så jag ör ju längre än alla dom i klassen. hoppas att jag inte ör ensam om att känna såhär. har heller inte läst igenom denhär texten själv så hoppas att den inte är allt för komplicerad. dethär var heller ibgen fråga utan vara något jag behlvde få ut frpn mig sp att jag förhoppningsvis inte behöver gråta mig själv till söms över kroppkomlpex.


SVAR

Hej käraste vän,
Klart det inte hjälper när folk som redan älskar en säger att man är fin. Det är ju liksom deras jobb att göra det. Vännerna...ja de kan säga lite vad som helst. Hälften allvarligt menat andra hälften på "skämt". Det går inte heller att gå på. I slutänden har man bara sig själv och så småningom genom livet vänner man träffar som man litar på helt och hållet och vars åsikter verkligen räknas och känns. 

Så det viktigaste är såklart hur du känner dig. Jag är 170. Jag är visserligen en bra bit äldre än du är men ändå. De flesta killar blir mellan 175 och 185. Och det sker snart. Så den biten behöver du "bara" bita ihop kring. Det ändrar på sig. Du kommer vara kortare än i stort sett alla killar helt plötsligt. Dessutom är det svincoolt med långa tjejer. Alla killar jag känner som inte är fåniga idioter tycker det är coolt. 

Det där med att hata ALLT med sin egen kropp är ju rätt nedbrytande. Finns det inte något alls på kroppen som du tycker är ok? Om det finns nått så börja där. Ägna dig åt den delen. Jag har exempelvis skitsnygga ben. Resten är väl inte så vidare värst =) men benen är fina. Så jag går alltid i tights nästan =) Sen har jag pösiga tröjor som döljer fluffet kring midjan som jag inte tycker så mkt om. 

Vet inte om detta hjälper dig alls =/ Men ville ge dig ett svar iaf. 

Du ÄR givetvis superfin. Människor är det. Du behöver ha människor omkring dig som tycker så mkt om dig och är 100% ärliga så att du kan tro på det. Folk som inte är din familj då. 

Ta hand om dig och fuck folk som får andra att må kass. 

<3


Visningar : 1422

Senaste frågorna

Se Alla