user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej. Jag är en tjej som snart är 16 år och är nästan som alla andra tjejer i klassen och rätt normal med allt. Jag är lagom med det mesta och jag gillar mig precis som jag är. Men så ha jag en sak som säkert gör att jag är galen eller lite knäpp jag vet inte. Ingen vet om det nåt inte ens föräldrarna och jag skulle DÖ om dom kom på mig. Nu på sommarlovet är det ju jätteskönt få vara ensam och göra saker lite som jag vill och då vet ju ingen nåt men nu när det gått så länge är jag nästan beroende och vill jämt göra så men jag fatta ju det inte går men ändå gilla jag det så mycket att jag inte vet om det kanske är nåt fel på mig. Jag tycker om att bajsa och kissa på mig. Det bästa jag tycker är nu när jag är ensam efter frukost och det är bra väder så jag kan vara ute i trägården eller i skogen bakom där jag bor för där kan ingen se eller veta nåt. Och då är det så skönt vara ute och bajsa i byxan. När jag gjort det byter jag inte om direkt det är skönt ha det i byxan ett tag och många gånger bruka jag sätta mig så det lixom trycks ut och blir i hela trosan och det pirrar i hela mig då. Jag vet många tycker det är äckligt och så men jag älskar det! Det är så skönt och jag tycker inte det är nåt äckligt eller så men det gör ju varenda människa. Är det fel på mig för jag gilla det? Ha bajsa ner varenda trosa jag har men det gå ju tvätta dom sen och det gör jag så ingen ska märka det bruka gå bra. Ibland ha jag lagt toapapper i trosan då är det lite lättare men ändå lite jobbit tvätta sen. Tvätta mig själv är inga problem jag gå in i duschen och det är inga problem det är bara lite problem med troserna och byxorna när dom bli lite för smutsiga. Är jag ute i skogen bruka jag ta av byxorna och bara ha trosan så det inte blir nåt kladd i byxan och sen ta jag på mig igen innan jag går hem. Är det nåt fel på mig för jag varenda dag nu bajsar på mig för jag vill? Få torka troserna med hårfön sen så jag ska ha några som är rena och bruka ha en speciell trosa jag gilla ha när jag ska göra så men kan ju inte jämt ha bara den. Ha känt mig så här lite udda för det gå ju inte prata med nån om att jag gilla bajsa och kissa på mig för då tror väl alla jag är som ett småbarn eller nåt. Hjälp är jag konstig på nåt sätt? Jag ha testa rätt mycke med det här men finns det nåt sätt så det kanske funka utan alla troser måste vara blöta eller smutsiga? Kommer jag behöva sluta fast jag verkligen älska göra det här? Jag gör det ju ALDRIG i skolan eller så men jag ha gjort på mig på väg hem från skolan i våras flera gånger bara för jag vill. Känner mig som den enda tjejen som ska börja gymnasiet nu och gör så här. HJÄLP. PS jag raka alltid bort allt hår jag fått mellan bena för jag HATA det och det e mycket lättare bli ren då sen efter.


SVAR

Hej,
Det är nog ovanligt iaf. Men jag vet inte om någon försökt räkna på hur många det finns som gillar att göra som du. Svårt att snacka om vad som är "fel" och "rätt". I grunden är jag mer för att prata om vad som funkar för dig och inte. Detta känns som en grej som inte skadar dig direkt och som du gillar så det är ju bra, men det känns också som en grej som inte är speciellt smart att hålla på med i längden? Om jag var du skulle jag ställa mig frågan: är detta något som jag har lust att ha som grej hela livet eller något som jag helst skulle sluta med? Och frågan om det finns andra saker som du skulle gilla som är lite enklare att hantera och kanske inte innefattar bajs och kiss som ju faktiskt är grejer som kroppen vill bli av med och som innehåller en massa jox som är osmart att greja runt med för mycket. Är det en sexuellt kopplad grej? Det kan du ju också ta en funderare på. Det kanske finns andra grejer som kan tillfredsställa samma behov men som inte är bajs och kiss? Är det att det känns förbjudet? Är det själva "ofräscheten" du går igång på eller är det att det är runt könet och anus? Jag gissar lite vilt här för jag är ingen läkare eller psykolog eller liknande och vill du ha proffsig hjälp så tycke jag absolut att du ska höra av dig till exempelvis Ungdomsmottagningen och höra vart du kan vända dig för mer sån hjälp. Men för att fortsätta gissa, kanske är det möjligt att hitta lite nya sätt att onanera på som kan ersätta detta för dig? Våga testa runt där tänker jag?

Nu har jag fokuserat på att ersätta beteendet, eller försöka sluta med det för det är mitt råd till dig. Jag tänker att det i längden kan bli extremt jobbigt att ha det som en beroende grej resten av livet. MEN om du bestämmer dig för att det är något du inte vill sluta med så finns det med säkerhet andra som gör likadant nån stans och då kanske det är bättre att hitta likasinnade för att få tips liksom. 

Hoppas du hittar din väg framåt

<3


Visningar : 3098

Senaste frågorna

Se Alla