user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej, jag är en 13 årig tjej som har ett distansförhållande med en kille som jag träffade på Snapchat. Men grejen är att han är 4 år äldre än dig. Vi skriver ganska mycket och vi gillar varandra. Han har också frågat mig om nakenbilder. Jag vet att man inte ska skicka såna bilder till någon man aldrig har träffat men jag litade på honom och skickade därför en bild. Han har frågat några gånger och jag har skickat. Jag känner mig ganska bekväm med att ta bilder och skicka, men nu till grejen. Vi har ju skrivit några månader och på Snapchat ser man om man skickar en bild som är sparad eller en som man har tagit där och då och han skickade en sparad bild och jag tyckte han var väldigt söt. Men igår så frågade jag han om han kunde ta en selfie på sig själv för jag vill ju ha fler bilder på han om vi ändå är tsm och DÅ skrev han ”asså jag vet inte, jag gillar inte riktigt att ta bilder på mig själv” Jag blev lite fundersam varför han inte ville ta en bild och skicka till sin flickvän liksom. Så jag svarade ”Men om du skickar kan jag också skicka❤” Men han svarade att han inte ville o jag vill ju inte pressa han till att göra något som han inte vill och nu skriver vi som vanligt. Och jag känner mig lite osäker på om jag skulle ha skickat de där nakenbilderna och vem han värlkligen är. För han skulle ju ha kunnat skicka en bild från nätet. Men det som håller mig kvar till honom är att han är snäll, rolig och han skriver som vilken tonåring som helst. Han har också skickat en bild på sin lillebror när vi pratade och det var liksom en bild som han tog då. Men frågan är vad ska jag göra? Ska jag be honom radera bilderna? Isåfall hur? Ps. Jag har inte sagt till mina föräldrar eller mina kompisar om nakenbilderna och bara mina kompisar vet att jag skriver med honom och jag är rädd att mamma ska bli arg om jag berättar. Så det är inget alternativ. OCH så har jag aldrig pratat i telefon med honom, jag har läst lite hur killar i den åldern kan vara så jag blir bara mer och mer osäker. Snälla svara mig!


SVAR

Hej,
Bra att du skriver till mig! Jag ska inte skrämma upp dig eller skälla på dig haha men jag vill ändå vara lite sträng. Det är så jävla lockande att dela med sig av bilder eller vad helst annat när man pratar och ha det fint. Men det är inte bara hans attityd som du får ta med i beräkningen utan andra som kan få tag i bilderna när du skickar det så där. Och det kan bli så himla tråkigt då. Det finns ytterligare en allvarlig vinkel här. Snart är han 18 och då är det i lagens mening barnpornografibrott om han har nakenbilder av dig. Det är något att ha i åtanke när det gäller det hela. Alltså et är ju inget brott av dig, utan av honom givetvis. 

Annars är det väl liksom fint att ha en relation oavsett om den är online eller inte. Mtp att du är så ung och han är mkt äldre än du så hoppas jag att det stannar online dock =). Jag brukar inte vara så petig med hur folk vill leva sina liv. Det mesta är bra så länge ingen mår dåligt tänker jag. Men när det gäller åldersskillnad i unga relationer där den äldre är kille så är jag känslig. Jag har egna erfarenheter och har pratat med hundratals tjejer som hamnat i skitjobbiga situationer på grund av att de befunnit sig i ett underläge på så många plan. Ålder, erfarenhet, kunskap och så vidare. 

Jag vill verkligen att du ska ta hand om dig och om jag vore du skulle jag absolut inte skicka fler bilder. Jag skulle nog fråga om han kan tänka sig ta bort bilderna på mig, för det kommer säga rätt mycket om honom som person vad han svarar. Om han vägrar är han ett svin exempelvis. Så det är ett bra test =) 

Hoppas det är till någon hjälp....jag känner att jag är sträng mot dig. Men jag har varit 13 och jag LOVAR att man är yngre än man tror. <3<3<3<3<3<3<3<3


Visningar : 1210

Senaste frågorna

Se Alla