user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Killen jag gillar är generellt jätte oaktiv på snap. Han var dock inte det mot mig i början utan snapade rätt så ofta men nu har jag väll blivit en i mängden antar jag. Hur ska jag börja snacka med en kille när det känns omöjligt att göra det via sociala medier? Vi har träffats en gång i grupp och tyckte vi klickade bra, men nu vågar/vill han inte ens se mig i ögonen i skolan – vilket lett till att vi inte hälsat heller. Vad ska jag göra? Mina kompisar tycker jag ska bjuda med honom någonstans typ i grupp men eftersom han absolut inte har några gemensamma vänner med det jag brukar vara med så känns det konstigt. Han går inte i min klass, men vi kommer ha lektioner med varandra nästa år. Hjälp.


SVAR

Hej,
Låter på en hel del sätt som han inte är tillräckligt intresserad för att det ska vara värt att lägga tid på. Om du är VÄLDIGT intresserad behöver du nog som dina kompisar säger göra något aktivt. Avdramatisera det. Oavsett vad det är för något bara fråga. Vi ska bla bla, ska du med? Eller så tar du det ett steg längre. För att det ska vara tydligt vad du vill. Vilket i min erfarenhet är en bra grej. Så säger du. Vi ska göra det här, hade varit kul om du ville hänga på. Eller. Jag skulle tycka det var roligt om du ville följa med. Eller. Varför inte haka på? Det hade jag tyckt om. 

Sen r det ju så att om ni inte har några gemensamma instressen kan det bli lite svårt att hänga ihop ändå, även om det kommer så långt att ni gör det. Men prova att faktiskt aktivt bjuda honom. Om Han säger nej eller nja eller kanske, fråga rakt ut: Vad är det som gör att du tvekar/inte vill? Då får du ju veta. mycket enklare så. 

Kram!


Visningar : 988

Senaste frågorna

Se Alla