user-image
Okänd
Kille ,16 år

Tjej problem Jag har precis börjat skriva med en tjej , hon säger att jag är skit snygg och hon skriver mycket och frågar mig saker, jag visar det samma osv. Och jag tycker hon är skit snygg och jag börjar bli kär i henne . Har inte haft en flickvän innan så jag undrar var är nästa steg, och hur ska jag ta steget. Behöver råd är det ett teken att hon är kär i mig eller ?


SVAR

Hej,
Det är ju så himla svårt att veta hur hon tänker såklart både för dig och för mig. Men jag tycker att det bästa alltid varit att köra på öppna kort. Vara rak och ärlig brukar vara enklast och bli bäst i längden. Alltså ta ett nästa steg låter som en bra plan. Har ni setts någon gång? Bor ni i samma stad? Har ni liknande intressen? Någonstans där finns nog något att använda för att få till en första dejt. Gör något i hop. Vad som helst. Något bland folk så det inte behöver bli pinsamt, det funkar för mig när jag är ny med någon. Men alla är olika. Så jag tror nästa steg är att fråga henne om ni ska göra något. Vad tror du om det? 

Om någon skriver att hon tycker du ser bra ut och framför allt om hon ställer frågor och är intresserad av att höra dig berätta saker så är hon nog ganska säkert intresserad av att ses. Veta säkert kan man aldrig men ses och ta reda på det tycker jag. Men som sagt, ses bland andra. Dels för att det inte ska behöva bli pinsamt men också för att det alltid finns en liten risk att det inte är personen den utger sig för att vara. Om det är någon som försöker luras är det alltid bättre att ses bland folk. 

Ta hand om dig och hoppas du vågar be om en träff!

/<3


Visningar : 1121

Senaste frågorna

Se Alla