user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej. Jag har ett problem. Jag känner mig allmänt redo för sex och är inte rädd för själva grejen. Jag känner mig allmänt redo och sugen på ett förhållande. Men jag är så osäker på min mage. Jag är väll inte tjock, jag är normalviktigt. Men har fortfarande rejält med fett på magen. Killar man lär känna tycker alltid mina kompisar är flickvänsmaterialet så att säga. Lilla jag blir ”vännen”, den de klickar bäst med, den de kan snacka om tjejer med – oftast är dessa tjejer mina egna bästa kompisar. Asså jag är rädd för att ha sex, men ändå inte. Blir jag kär i någon vill jag ge honom det bästa han kan få, och det känns inte som att någon skulle kunna se på mig och genuint inte vilja ändra på något utseendemässigt. Vet inte. Det är svårt. Vet knappt vad som går runt i min hjärna i detta ämnet och det är svårt att utrycka sig. Men hur ska jag göra? Hur kan jag göra?


SVAR

Hej kära du,
Känner igen det där om att vara "kompisen" den som killarna klickar med. Jag har alltid haft lätt för att umgås med folk med lättast för att umgås med killar som vänner. Det är dock en superkraft. Min erfarenhet är att de som inte fattar att du är den som det kommer funka med för du är BÅDE kompis och nån att vara kär i, de är inte riktigt rätt ändå. =) 

Tycker absolut inte du ska vara rädd för att ha sex. Det kommer när det kommer. Det kan var kass första gångerna eller så är det grymt. Svårt att veta innan. Klar du vill att någon du är kär i och ska ligga med ska ha det skönt men glöm för den skull inte bort att du OCKSÅ ska ha det skönt och den du ska ligga med tänker nog exakt som dig. "Henne jag har sex med vill jag ska ha det bästa". Det finns få saker som gör att självförtroendet boostas som att märka att den andra har det skönt. Så mitt bästa tips är att se till att du har det skönt och visa det. Inget fejk! Det har man inget för, utan försök verkligen att få det skönt och visa det. 

Magen. Ja du, vad ska man säga. Magen är där den är. Den är en del av dig och när det väl kommer till ett läge där det ska liggas har jag svårt att tro att någon av er kommer lägga så mycket tankekraft på just magen. MEN viktigt att känna sig bekväm. Onanera och kolla på magen samtidigt kanske? SÅ du är van att den är med =) 

Jag vill inte att det ska snurra MER i ditt huvud än det redan gör. Men några snabba tips för att lugna.

1. Var snäll mot dig själv
2. Var inte rädd men försiktig
3. Onanera och ta vara på att DU njuter både av kyssar smek och sex
4. Iom att i stort sett alla, tjejer som killar, tänker som du gör om utseendet kanske du och den du ligger med så småningom kan ha det lite i bakhuvudet? Om du kan uppskatta honom som den han är så är jag rätt säker på att han känner sig trygg att visa att han gör det samma. 

Love and respect <3


Visningar : 1118

Senaste frågorna

Se Alla