user-image
Okänd
Kille ,28 år

Jag tror inte jag kan få stånd då jag är förlamad från midjan och ner


SVAR

Hej,
Det låter som du iaf inte vet säkert? Jag vet absolut inte. ja har ingen erfarenhet av förlamning. Varesig egen eller hos nån partner. Borde inte en läkare kunna svara på detta? Det tänker jag iaf. Det jag VET är att det är olika beroende på varför man är förlamad. Nu vet jag inte så mycket om dig och din skada så jag kan bara ge dig allmänna fakta. Men jag har läst på och tydligen är det så att många som är förlamade kan få stånd även om de inte har känsel i könet på grund av hormoner och liknande som gör att man får stånd ändå. Sen finns det de som har en skada som gör att et helt enkelt är omöjligt. 

Jag tänker att du kanske har någon läkarkontakt som du kunde kolla med? Eller det kanske är lite pinsamt... hm. Ett annat sätt är väl att testa dig fram, med lite upphetsande grejer och se om något händer? 

Känner mig verkligen ovan vid frågan =) Aldrig fått en sån här fråga innan. Jag måste grubbla mer. Om du får upp den, hör gärna av dig! Eller om du får besked om hur det fungerar, hör av dig och utbilda oss andra. 

<3


Visningar : 1342

Senaste frågorna

Se Alla