user-image
Okänd
Annat

Jag tycker det är jobbigt att vara kort när man är kille för tjejerna verkar inte intresserade av en då!


SVAR

user-image
Mitt perspektiv blir en koncentration på vad som händer mellan två personer som träffas allteftersom man pratar med varandra och lär känna varandra lite grand. Vad vi människor först lägger märke till är ju automatiskt hur en person ser ut, eftersom synsinnet först förser våran hjärna med information om en främmande människa. När vi sedan närmar oss och hejar får vi via hörselsinnet ny information då personen svarar. Rösten i kombination med hur minspelet ser ur när personen hejar tillbaka ger ytterligare information. Börjar vi sedan snacka lite med personen om vad som helst, får vi dessutom en liten aning om hur personen verkar vara till sättet; blyg, självsäker, ödmjuk, tuff, vänlig osv.

Och ju längre vi pratar med personen, eller om det sker vid olika tillfällen, desto mer information får vår hjärna. Kanske tycker vi ganska snart att personen är en idiot eller helt okay. Kanske har man gemensamma intressen eller också framstår personen som intresserad av konstiga och skumma prylar. Vi får alltså mer och mer information, och ju mer information vi får om personens personlighet desto mindre betydelse får oftast den första informationen som har med utseendet att göra. Personligheten blir i många fall avgörande för hur man ska förhålla sig till människan: Ska man ha henne/honom till att snacka lite skit med, dumpa/undvika henne/honom, utveckla en djupare vänskap med, eller börjar man kanske rentav bli lite förtjust i henne/honom?

Så personligheten, och vad som händer när två människor möts, är enligt min erfarenhet av att arbeta med mänskliga relationer och problem, den avgörande faktorn i längden. En relation eller för den delen attraktion blir alltså inte direkt beroende av ifall man är exempelvis tio centimeter längre eller ej.

Utifrån det jag sagt kan du kanske själv dra slutsatsen att det viktiga är att du inte sluter dig inom dig själv, och därmed diskvalificerar dig som intressant för tjejer, bara för att du upplever det som att din längd inte stämmer med vad tjejerna vill ha vid en första anblick. Fortsätt istället att prata och visa vem du är så ger du tjejerna en chans att bli intresserade av din personlighet, vilket förvisso tar lite längre tid och mer arbete, men som ändå är det enda som funkar i längden.

Avslutningsvis vill jag tillägga att det naturligtvis finns ett fåtal människor som av naturen blir begåvade med ett väldimensionerat, vackert både yttre och inre, men det är som sagt var inte så många. De flesta har istället något yttre eller inre ”hinder” att brottas med när det gäller att intressera det motsatta könet….

Visningar : 1282

Senaste frågorna

Se Alla