user-image
Okänd
Annat

Jag tycker att jag har för små/stora bröst och tycker det är jättejobbigt att visa mig för en kille!


SVAR

user-image
För dig är brösten uppenbarligen ett problem, men är det lika uppenbarligen ett problem för killar? Detta perspektiv som handlar om din föreställning om vad som är viktigt för killar väljer jag bland många andra, därför att grunden för alla människors föreställningar så många gånger är luddiga och består av en mängd olika synvinklar som vi oftast inte är riktigt medvetna om. Istället har vi alla en klar tendens att se våra uppfattningar som självklara, nästan som något personligt som inte går att göra så mycket åt. Man är den man är och tycker som man tycker och så är det inte mer med den saken. Och tycker man då att man t ex har för små eller för stora bröst är det ju självklart ett problem för en kille också, som naturligtvis förväntar sig ett par perfekta bröst, eller..?

Väldigt få människor är perfekt skapta och ser ut som fotomodeller. Av dom som ser så där exceptionellt bra ut är det ju många som idag har opererat sig. Om vi bortser från dom här så kallade ”vackra” människorna (för är det dit du strävar finns det bara två vägar: antingen har man haft turen att bli skapt så, eller så bättrar man på sitt utseende med hjälp av dyra operationer), har alla sina svaga sidor utseendemässigt. Det kan vara allt från fula tår till fula öron, men var så säker på att bristerna finns där. Dom här sakerna är ju definitivt ingenting man går omkring och pratar om med vem som helst, utan man gör oftast istället allt man kan för att dölja de egna kroppsliga bristerna. Alla gör det, och dom som inte gör det har istället gjort en grej av att inte dölja sina skavanker, ibland blir det en hel livsstil i sig. Men alla (förutom dom så kallade ”vackra ”som faktiskt ändå kan hänga upp sig på vissa saker hos sig själva) har någonting när det gäller kroppen som man inte är direkt stolt över oavsett om man försöker dölja det eller gör en grej av det…

Blir då dina bröst snyggare bara för att du vet att andra också har saker dom inte är nöjda med på sina kroppar? Självklart inte, svarar jag. Vad jag är ute efter här är att syna dina föreställningar om vad killar tycker om ett par bröst som i dina ögon inte är snygga. Vad skulle hända om du t ex skulle säga till en kille att du tycker det är jobbigt att visa dina bröst innan han har sett dom i naket tillstånd? Tänk dig situationen! Vad skulle du få för reaktion tror du, förutom att du själv kanske skulle skämmas ihjäl? Men nu struntar vi i hur du känner och koncentrerar oss på hur han reagerar. Okay ?
Vi ska alltså kolla om han tycker att det här är ett så fruktansvärt stort minus som du tycker att det är. Så vad skulle han säga eller tänka? Herre Gud.., henne vill jag inte ha något mer med att göra! Eller, fy tusan här gäller det att släcka ljuset om det ska bli något! Eller, vilken jobbig brud som inte vågar visar brösten! Eller, måste hon snacka så mycket, det är väl bara att sätta igång! Ärligt talat, är du intresserad av en sån kille? Är du det så, har du läst allt det här i onödan. Sorry! Men om du inte är intresserad av en sån kille så går vi vidare.

Reagerar han alltså ungefär på det här sättet så vet du att han inte är särskilt intressant. Och det är ju alltid bra att få veta lite i förväg. Om vi nu säger att han reagerar på det andra sättet dvs han tycker inte att det är någonting speciellt med det, utan undrar varför du tycker det är jobbigt, så kanske du till och med klarar av att berätta varför. Och tänker jag nu vidare i situationen med den här killen som inte tycker att det är något konstigt att vara rädd för att visa sig, så skulle en sån här grej dels kunna ge honom en chans att visa att han är helt okay, och dels ge honom en möjlighet att då kanske berätta något om sig själv. En sämre start på en vänskap eller relation kan man väl få? Din förställning om vad han skulle tycka om dina för små eller för stora bröst kanske inte alls har något att göra med dina egna komplex för dom. Och en sån här variant som jag nu beskrev är bland det mest psykologiskt effektiva botemedlet när det gäller att bli av med sina egna komplex för hur t ex brösten ser ut...!!!

Visningar : 1209

Senaste frågorna

Se Alla