user-image
Okänd
Annat

Min penis är för kort/lång eller tjock/smal!


SVAR

user-image
Du är alltså inte alls nöjd med hur din snopp ser ut. Hindrar det dig när du ska kissa? Trodde nog inte det, nej. Och då finns det ju bara ett användningsområde kvar; sex. Hindrar snoppens utseende dig när du har sex? Den frågan har nog inte ett lika självklart svar som den första. Men om jag nu envisas med min fråga och vill att du ska svara på den, så tror jag inte att snoppens form hindrar dig från att få utlösning. Då kan vi gå vidare. Påverkar snoppens utseende dig på något sätt när du har sex med en partner, och i sådant fall hur? Du kanske utgår ifrån att din partner inte blir upptänd av att se eller ta på din snopp? Eller att det inte är behagligt att ha den inne i sig?

Förmodligen är det här någonstans din rädsla ligger enligt min erfarenhet. Och då kommer vi till den avgörande frågeställningen om snoppens form och storlek har betydelse för själva sexualakten. Något entydigt och enkelt svar på den frågan kan ingen ge dig av den enkla anledningen att sexualupplevelsen alltid är specifik för varje enskild människa. Det finns dom som inte alls bryr sig om hur partnerns snopp ser ut, utan allt hänger på tekniken. Andra bryr sig varken om hur snoppen ser ut eller tekniken, utan allt hänger på den mentala biten av sex, dvs hur mycket man tycker om varandra, känner gemenskap osv. Vissa bryr sig inte hur snoppen ser ut, inte heller tekniken och inte heller den mentala biten, utan är totalt koncentrerade på hur kåta (upphetsade) man kan bli tillsammans.

Jag skulle kunna göra den här listan med hur många varianter som helst och fortfarande ha helt rätt i min beskrivning över vad människan tycker är viktigast för att sexualakten ska bli bra. Och visst finns det också dom som tycker att snoppens utseende är viktigt. Men för att komma tillrätta med en sån här sak finns det inget bättre sätt än att snacka om det först. På så vis kan man i ditt fall undvika att hamna i en pinsam situation ifall du skulle råka stöta på en av dom som tycker att snoppens utseende är viktigt för att ha bra sex. Under mina år som kurator och psykolog har det faktiska könets utseende vid ytterst få tillfällen varit problemet, utan det har nästan alltid hängt upp sig av andra orsaker, både när det gällt människor som varit oskulder och inte.


Visningar : 1289

Senaste frågorna

Se Alla