Frågor och svar om olika former av sex

31 Jan 2004, 12:32 176
Kille, 0 år
Question


Jag är en 15 årig kille som tänder på tanken av att ha sex med 2 systrar, asså inte mina, utan 2 brudar som är systrar... Tänder oxå på tanken av t.ex att ha sex med en mamma å en dotter... är det onormalt?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Vi människor kan ha olika typer av fantasier som gör oss upphetsade, och det är inget onormalt i det. Sedan kan det ju vara så att våra fantasier är mer eller mindre lämpliga att realisera, och en del fantasier kan till och med medföra att någon annan far illa om dom realiseras vilket är helt uteslutet. Men att alltså ha en tanke kring sex på det här sättet som du har är inget konstigt eller onormalt i sig. Det är tvärtom väldigt vanligt att personer i fantasin tänder på olika typer av sex och sex i olika konstellationer som inte sedan känns speciellt verkliga när man tänker på dom utan att vara i ett upphetsat tillstånd.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar