Frågor och svar om olika former av sex

8 May 2004, 10:01 484
Tjej, 0 år
Question


Hej! det är så här att min pojkvän brukar slicka mig. ibland smakar de konstigt o ibland inte säger han. finns det nån typ av deodorant mot lukt i underlivet? eller någon kräm eller så? jag har ingen svampinfektion eller så.och de luktar inte men smakar konstigt?va finns att göra för sånt?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Om man inte har någon infektion och sköter sin hygien normalt så finns det inte så mycket att göra. Slidan är av naturen en sur miljö och man ska akta sig för att försöka ändra på det genom överdrivet tvättande, eller användande av produkter som inte är avsedda att användas i slidan. Surhetsgraden kan också skifta en aning, varför det alltså kan smaka lite olika från gång till gång. Vissa killar har inga problem med det, emedan andra har det. Lösningen kan vara så enkel att man hittar andra sätt att tillfredsställa varandra dom gånger som killen inte gillar att slicka tjejen. För några krämer eller annat som inte ger upphov till problem för tjejen känner jag inte till.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar