Frågor och svar om onani

8 May 2004, 10:32 1347
Tjej, 0 år
Question


heéy jag är en tjej på 14 vintrar.. Och jag kan inte hjälpa att onanera varje kväll framför ett kort på en kille i min klass!! vad är det för fel på mig i egentligen.. ingen normal gör väll så!?? och jag brukar ta en spegel å kika på slidan! jag tycker det är skönt men, asså varför får man jämt sån lust?? Svara så fort du kan //onanerare..

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är varken onormalt eller ovanligt att ha stor lust att onanera när man är 14. Det händer mycket i kroppen när det gäller könshormoner och annat, vilket gör att lusten kan vara stor. Samtidigt så är det här med onani väldigt nytt för dom flesta vilket kan ge det hela lite extra krydda och kännas extra lockande.
När man sedan onanerar så är det väldigt vanligt att man använder olika fantasier eller hjälpmedel för att hetsa upp sig själv. Många blir upphetsade av att se sig själva, varför det inte heller är något konstigt. Så, mitt råd är att du slutar oroa dig för det här och fortsätter onanera så ofta du har lust och på det sätt du själv tycker är skönt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar