Frågor och svar om samliv

23 Sep 2004, 11:34 483
Tjej, 0 år
Question


Vad beror det på att min kille vaknar en morgon och har drömt om att slicka en massa tjejer och sedan legat med en utav dom, det värsta av allt så kom han i sängen.. Vad beror det på ? Kan det vara en längtan till att ha sex med flera, eller?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Sexdrömmar och sexfantasier är något som i princip alla upplever någon gång i livet. Vissa har det ofta, medan andra bara drömmer sexdrömmar någon gång ibland.
Sexdrömmar och sexfantasier har vanligtvis inget samband med att man vill göra det man drömde eller fantiserade om i verkligheten, utan det är just en dröm eller en fantasi där allt spetsas till som det ofta görs i drömmar.
Så, det finns alltså inget som säger att din kille vill ha sex med flera bara för att han drömmer om det. Utan det är tvärtom en väldigt vanlig dröm och fantasi som många har utan att för den skull vilja göra det i verkligheten.
Om man är öppna för varandras fantasier och drömmar och inte tar dom som bevis på otrohet i verkligheten eller i tanken, så kan drömmar och fantasier vara något som stimulerar det egna sexlivet. Men det är upp till var och en om man vill berätta om sina drömmar och fantasier eller inte, varför varje par måste avgöra vad som funkar för dom.
Men som sagt, drömmen i sig är inget bevis på att din kille vill ha sex med flera, utan ett naturligt uttryck för vår sexdrift.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar