Frågor och svar om olika former av sex

26 Aug 2005, 11:11 234
Annat, 0 år
Question


jag är en tjej på 15 år...jag är väldigt kär i en kille som går i min klass och på lektionerna sitter jag och fantiserar om att vi ska göra det mitt på katedern framför alla andra i klassen, är det normalt?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Att ha sexuella fantasier som kan kännas ganska långt ifrån vad man skulle göra i verkligheten är väldigt vanligt och helt normalt, så du behöver inte bekymra dig för det. I fantasierna är vi mer fria i tanken och det kan vara en källa till extra spänning just att man inte kan tänka sig att göra något sådant i verkligheten. Det kan göra tanken extra upphetsande och på det sättet kan fantasier vara en krydda i livet.
Så, det är alltså inget konstigt med att fantisera på det sättet som du gör.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar