Frågor och svar om kompistryck

28 May 2009, 10:00 195
Annat, 0 år
Question


Hej!
jag visade för mycket i webb kameran, visade när jag smekte bröst och fitta.
Nu ångrar jag detta för jag kände inte personerna väldigt bra och jag vet att min pojkvän kommer att hata mig om jag berättar de...
är så rädd att han ska göra slut om han får reda på de, älskar honom otroligt mycket så vill inte de ska hända. Ska jag berätta för honom eller hålla tyst?
har skuldkänslor för de...

tack för svar

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det är en svår fråga. Bilder försvinner ju aldrig från internet. Det kan vara en bra idé att berätta för din pojkvän så att han inte upptäcker det själv eller får höra av kompisar. Han kanske inte blir så arg som du tror.

Det kan vara en bra idé att vara väldigt försiktig med att visa dig i webcam i fortsättningen. Du vet aldrig om bilderna sparas eller vem som tittar på dem.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar