Frågor och svar om könsorganen

13 Oct 2009, 13:00 122
Kille, 16 år
Question


Hejsan det är så att jag har svårt att dra tillbaka förhuden under erektion och i "slak" postion, Detta har lätt till att jag har otroligt svårt att rengöra ehal ollent och detta har i sin tur lätt till attdet luktar illa runt min snopp, nu på senare tid har jag ägnat flera minuter (5-10) min att försöka rengöra så mycket som möjligt och det har gått bra dock märkte jag idag att min hud är redigt irriterad och det gör ont att rengöra där, ser även ut som att huden växt ihop med ollonet, vad ska jag göra? har funderat på att göra en omskärelse men jag har även en otroligt liten snopp, ( ungefär 4cm slak och i erektion ~12cm) Så jag vet itne hru omskärelse och liten snopp gå ihop. orkar inte med detta då det både gör ont och jag har ofta komplex över att det luktar och jag har en liten snopp.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Det låter som att en omskärelse skulle kunna vara bra. Ta kontakt med din ungdomsmottagning eller vårdcentral så får du hjälp.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar