Frågor och svar om könsorganen

16 Oct 2009, 12:00 154
Annat, 0 år
Question


Hej, det är så att jag har ett problem. Och jag har kollat runt på lite bilder på hur en Bitestikel ska se ut. Och på bilden visar det att den är jämn och fin. Och att Bitestikeln sitter väldigt väldigt tätt in på pungkulan. Men när jag känner på mina Bitestiklar, så känns dom inte alls likadant, det känns som dom inte är lika "limmade" på pungkulorna, och den högre Bitestikeln är ganska så mycket större än den vänstra, och båda känns som dom är "Seniga" om du förstår vad jag menar? Och att själv "Senorna" går ut en bit i pungen, och den högre Bitestikeln känns som den går ut väldigt mycket i pungen. Och sen på högre pungkulan, så har jag en liten "Stump", vet inte om det är från Bitestikeln eller från något annat, Undrar också vad den "Stumpen" kan vara för nåt. Har svårt att förklara men kunde inte föklara bättre.
Men iallafall, jag vet inte vad jag ska göra. är VÄLDIGT tacksam för svar. För jag dör av oro :(

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Om du är orolig för något i ditt underliv så MÅSTE du gå till vårdcentralen eller ungdomsmottagningen. Det finns tyvärr inget sätt att svara på den frågan i ett forum.

Var din ungdomsmottaging ligger kan du se på http://www.umo.se. Du kan också söka på http://www.1177.se

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar