Frågor och svar om könsorganen

24 Feb 2010, 16:00 176
Kille, 13 år
Question


Hej! Jag e en kille på 13 år som går i 7an. Min kompis och hans tjej har sex ett flertal ggr i veckan, han rakar pungen och många andra också. Min fråga e gillar tjejer rakad elr naturellt? Jag kanske låter som ett psycho nu, men alla killar pratar hela tin om att dom nyligen rakat sig osv, deras tjejer verka gilla det men jag vet inte om jag ska göra det? Tacksam för svar!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Jag skulle säga att alla är olika och har olika smak. Nu för tiden är det vanligt med rakade kön, men förrut var det knappt någon som gjorde det.

Om du inte vill raka så ska du inte göra det, de flesta bryr sig inte om det så mycket, utan det är ju personen man vill vara med.

Om du är nyfiken och vill testa att raka dig så kan du köpa bra krämer på apoteket, som är gjorda just för rakning av kön. Annars kan det lätt börja klia och bli irriterat.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar