user-image
Okänd
Annat

Min sexlust har försvunnit helt. Jag har pojkvän och vi hade tidigare ett jättebra sexliv men har nu inget alls. Vad kan detta bero på?


SVAR

user-image
När sexlusten försvinner helt bör man tolka det som en varningssignal. MEN.., det behöver inte automatiskt innebära att felet ligger i själva sexet eller kärleken heller för den delen. Det finns så oerhört mycket som kan inverka på vår sexuella lust, och då tänker jag på sånt som stress i skolan eller arbetet, osäkerhet inför framtiden osv.

Alla människor är i princip lite olika när det gäller störningar i den sexuella lusten. Vissa av oss fungerar som en klocka nästan oavsett hur livet runt omkring ser ut, eller om kärleken håller på att ta slut. Och vissa av oss är jättekänsliga för allt möjligt som man inte skulle kunna tänka sig har det minsta med sexlusten att göra. Och så finns alla varianter där emellan.

Bästa sättet att ta reda på vad det är som kan tänkas störa dig för tillfället, är att snacka med din partner så ärligt du orkar. Försök att undvika att ge någon skulden, utan gör det till en gemensam grej där ni hjälps åt.

Visningar : 1090

Senaste frågorna

Se Alla