user-image
Okänd
Annat

Hejsan! Jag har väldigt svårt att njuta av sex, speciellt när min kille är inuti mig, det gör inte ont, men jag tycker inte direkt att det är skönt. Ibland kan förspelet och när han "onanerar" mig vara skönt, men det är mycket olika. Vad ska jag göra, detta är väldigt tråkigt för oss båda? Kan jag vara frigigd? Tacksam för svar.


SVAR

user-image
Att vara frigid är ett i praktiken mycket svårdefinierat begrepp som tyvärr används lite slarvigt och många gånger dyker det upp så fort sex inte fungerar som man vill. Därför vill jag börja med att råda dig till att sluta tänka i sådana banor. Okay?

I ditt fall skulle jag.., nej egentligen ska jag säga i ERT fall för det här är något som ni bäst löser tillsammans. Vad som gäller för er är att ni måste backa lite grand och börja om från början. Precis som du hade blivit oskuld igen, om du förstår vad jag menar. Ni ska alltså vara jätteförsiktiga och endast koncentrera er på dom delarna av sex där du kan uppleva njutning, och inte gå vidare, utan sluta direkt när det inte känns bra för dig! Detta råder jag er att göra under i alla fall ett par månaders tid för att du ska få chansen att lösa upp den låsning jag utgår ifrån att du sannolikt råkat ut för. För även om det skulle vara så att du aldrig har kunnat njuta så mycket av sex, kan det i alla fall handla om en låsning.

Kom ihåg att sexdriften är medfödd, MEN det är INTE samma sak som att själva sexet med att kunna njuta och allt sånt som ingår i sex, automatiskt fungerar!!!

Nej, när det gäller att få ett gott sexliv får vi träna upp oss och gå på upptäcksfärd så länge vi lever. Vissa av oss har helt enkelt oturen att som du få börja lite mer på minus. Men det innebär endast att du får träna och upptäcka lite mer innan du kommer igång. Avslutningsvis vill jag säga att ni jättelångsamt ska försöka gå vidare (efter ett par månader) från dom lägena där du upplever njutning, men som jag sade; jättelångsamt. Alltså t ex att din kille kommer in i dig några enstaka försiktiga ”juck” för att sedan sluta. När det gäller din killes sexuella tillfredsställelse råder jag dig att ni tillsammans utvecklar tekniker för att han ska ha det skönt utan att genomföra ett samlag under den här träningstiden. Det är jätteviktigt att du inte känner dig skyldig honom att ställa upp på samlag innan du har tränat upp din egen sexuella förmåga så att du kan njuta av samlaget precis som han klarar av att göra.

Visningar : 950

Senaste frågorna

Se Alla