user-image
Okänd
Annat

Hej. Nu orkar ja snart inte mer. Det e så att jag har problem med mina bröst. Dom är olika stora! Det ena bröstet är en hel storlek större, kanske mer! Inte nog med det men dom är jättehängiga. Jag känner mig missbildad och skäms för att visa mig för ev. partner. Snälla hjälp mig! Jag vill operera, kan man det? I så fall hur mycker kostar det? Och kan man få bidrag eller liknade för att kunna betala operationen? Om det går behöver jag oxå hjälp för att få kontakt med någon profesionell som gör detta. Jag mår verkligen dåligt av detta så snälla hjälp mig!


SVAR

user-image
Det finns inga pariga organ som ser precis likadana ut hos en och samma person. Det kan vara således en normal variation att man har olika stora bröst, fötter, öron, händer osv. Således det kan vara en hel normal variation.

Däremot om skillnaden mellan organen är påtagligt tycker jag du ska be din husdoktor att göra en bedömning. Det finns kirurgiska kliniker i landet som kan åtgärda en eventuell missbildning eller organdefekt om man tycker det finns medicinsk indikation till det. Det kostar i så fall inte mer än den vanliga patientavgiften för ett läkarbesök.

Som sagt, låt din läkare undersöka dig och ni kan tillsammans sedan resonera om hur ni skulle gå tillväga. Om det föreligger onormalitet då kommer denna doktorn att berätta hur, var och när det eventuellt kan bli tal om operation.

Visningar : 1128

Senaste frågorna

Se Alla