user-image
Okänd
Annat

Jag är 20 år och har tre stora problem. Jag har fruktansvärda problem med finnar i ansikte rygg och bröst, har haft det i många år nu, alltid hoppats att det ska försvinna vilket det inte verkar göra. Ärren blir bara fler och jag mår fruktansvärt dåligt av detta. Vad kan man göra åt finnarna och ärren. Vill inte känna mig som ett missfoster hela livet. Ibland brukar det göra jätteont när jag kissar och efter sex, det gör så ont att jag blir lamslagen, har haft det i många år. Vad gör jag?? Sen så har jag nån infektion eller nåt under pungen runt analen, med klåda och sår som svider. Jag har alltid haft jättesvårt för läkare särskilt när det gäller intima saker, därför har jag gått med detta i flera år…. snälla hjälp mig!


SVAR

user-image
Man kan lösa problemen med finnar antingen genom att du, efter att du har samtalat med en apotekare, köper receptfria antifinnar eller antiacne-medel. Dessutom kan din distriktssköterska skriva ut antiacne-medel som är recept belagda och med ganska god effekt.

När det gäller sveda tycker jag också du kan prata med distriktssköterskan om råd eventuellt urinprovtagning. Kan bero på prostatainflamation, men det går inte att säga säkert utan en läkarundersökning.

När det gäller misstanken om infektion i underlivet tycker jag att du också ska vända dig till din distriktsköterska för en preliminär bedömning. Kan bero på infektion i hårsäckarna som finns på området, men även här bör man göra en enkel undersökning.

Visningar : 1276

Senaste frågorna

Se Alla