färg

user-image

Hej! Jag är en kille på 15 år som undrar en sak. Min sperma är inte alls vit utan snarare helt gul, vad kan detta betyda?

Det betyder sannolikt ingenting. Spermans utseende, färg och konsistens skiftar från person till person. När det gäller färgen så kan den skifta från grå, till vit och till gul utan att det är något onormalt.

user-image

Jag har en kompis som inte vågar skriva själv, så ja fick. Men min kompis har gul sperma säger han. Och han undrar om de e farligt?!

Nej, det inte farligt. Sperman hos olika killar kan se väldigt olika ut både när det gäller färg och konstistens. Så att sperman är gulfärgad är alltså inte konstigt eller farligt.

user-image

Hej Jag är en kille på 15 år och hade aldrig fått utlösning förut. Men sen fick jag det, men sperman var lite brunaktig i färgen. Den var inte vit, som en blandning mellan vit och brun, grå. ...

Sperman kan ha olika färg, konsisten osv. Den kan också skifta utseende, och ibland vara grå, ibland brunaktig, och ibland vit osv. Så du har inget att oroa dig för.

Senaste frågorna

Se Alla