Swajpet

Är jag normal?

Är jag normal?

 • Avsnitt 1: Onani

  VIDEO Är det normalt att onanera varje dag? Är det normalt att känna sig smutsig efteråt? I seriens första avsnitt tar vi ett stadigt grepp om onanifaktan och punkterar ett gäng dammiga gamla myter!

  Ungdomar.se     0
 • Avsnitt 2: Läggning

  VIDEO Är det normalt att tvivla på sin sexualitet? Är det normalt att fantisera om personer av samma kön när man är i ett heterosexuellt förhållande? I avsnitt nummer två brottar vi omkull heteronormen och reder ut hbt-begreppen!

  Ungdomar.se     0
 • Avsnitt 3: Sexdebut

  VIDEO Är det normalt att vara 18 år och fortfarande oskuld? Är det normalt att vilja vänta på den rätta? I det tredje avsnittet dämpar vi sexångesten för alla oroliga oskulder!

  Ungdomar.se     0
 • Avsnitt 4: Kroppsdelar

  VIDEO Är det normalt att snorren pekar åt vänster? Är det normalt att ha olika stora tuttar? I avsnitt fyra dyker vi ner innanför underkläderna och ifrågasätter porridealen!

  Ungdomar.se     0
 • Avsnitt 5: Fetischer

  VIDEO Är det normalt att tända på piskor och läder? Är det normalt att bli kåt av brandmansuniformer? I säsongens sista avsnitt vågar vi oss ut på de lite mer experimentella sexstigarna!

  Ungdomar.se     0

Ännu mer sex!

 • Sex säljer...

  INTERVJU ...måndag-lördag i erotikbutiken Afrodites Apotek i Stockholm. Ett av butiksbiträdena är 22-åriga Sarah Carmstedt. Varför tror hon att sex säljer så bra?

  Elinor Engkvist     1
 • Vad kallar du ditt könsorgan?

  INTERVJU Kuk, fitta, smöla, snabel, köttgrotta, lilleman, vulva, mus, åderpåle, skinnflöjt – vad ska man säga egentligen? Marika Smith jobbar som sexinspiratör, och tycker att man kan ha olika ord för olika sammanhang. 

  Elinor Engkvist     0
 • Varför besöker inte kungafamiljen Gaygalan?

  INTERVJU Som snart utexaminerad journalist och reporter på QX – Sveriges största gaytidning och gaynyhetssajt – så undrar vi vad Jessica Lundgren anser att media har för roll gällande HBTQ-frågor.

  Elinor Engkvist     1
 • “Jag ville sätta upp porrteater”

  INTERVJU Googlar du ordet “porn” så får du ungefär enmiljardtrehundraåttiomiljoner träffar. En som producerar och själv skådespelar i porrfilmer är Åslög Enochsson, som kallar sitt intresse för välgörenhetsarbete. 

  Elinor Engkvist     1