Arkivet "Prylar"

 • Att äga - den värsta drog som finns

  Artikel Rikedom är ingenting att tacka för - utan en anledning till att somna mot en blöt kudde varje kväll. Vi svenskar blir allt mer beroende av att äga saker, äga plats, äga makt. Vi har helt enkelt blivit giriga hela högen.

 • Guide: I andra hand

  Artikel Följande artikel vänder sig till dig som tycker det är spännande att mixtra med olika stilar och upptäcka tidigare decenniers mode (på gott och ont måste sägas). Till dig som med hjälp av utstyrslar och accessoarer vill skilja dig från mängden (men inte för den sakens skull se ut som en hysterika).

 • Nu kommer den manliga BH:n

  Nyhet Kommer ni ihåg Seinfeld-avsnittet när Kramer lanserade en BH för män, kallad ”the bro”? Nu har den vattentäta idén blivit verklighet i Japan (var annars?).

 • Var är tvålen?

  Artikel Jag satt på bussen häromdagen och funderade lite. Fråga mig inte hur jag kom in på följande ämne men när det väl uppdagades blev jag näst intill bestört och var bara tvunget att berätta om det kulturarv som just nu håller på att försvinna! Den gamla hederliga tvålen!

 • Creative ZEN Stone Plus

  Nyhet För lite drygt en månad sedan lanserade Creative den pysslingsstora mp3-spelaren ZEN Stone. Nu är det dags för storebror, ZEN Stone Plus, att träda in på banan och locka dig som vill ha lite mer än det nödvändiga.

 • Samsung SGH-E700

  Recension För snart ett tre månader sedan fick jag en mobiltelefon i julklapp av min mamma. En Samsung SGH-E700 som, bara för att jag kan, ska recenseras här på Ungdomar.se.