Swajpet

Ekonomi

6 grymma spartips

Åka på volontärresa, ta körkort eller backpacka efter studenten. Det finns så många grymma upplevelser och grejer som väntar runt hörnet, men tyvärr kostar de ofta en hel del. Så hur gör man egentligen för att bli bäst på att spara? Voilà, spar-appen Dreams bästa spartips!

 • När hjärnan vet sämst - om beteende, ekonomi och uråldriga vanor

  Det finns massa olika anledningar till att det ibland är svårt att genomföra vad vi planerat - det är för mycket bra på Netflix, du vill hellre snappa än göra läxorna och det är så skönt att dra sig i sängen bara liiiite längre…. Som om inte det var nog spelar hjärnan också en stor roll i spelet. Läs mer om varför det är dåliga nyheter för dig, och vad du kan göra åt det!

  Redaktionen i samarbete med Dreams     0
 • ​Money money money, varför ska vi prata pengar?

  De flesta är överens om att pengar är superviktigt, och de flesta av oss vill dessutom ha bra och stabil ekonomi. Men vad kan man göra för att påverka plånboken och hur hänger vår hälsa ihop med hur mycket pengar vi har?

  Redaktionen i samarbete med Dreams     0

Sparande

 • Glöm inte drömmen - om varför du ska spara till det du verkligen vill göra

  Vad är väl ett sparande? Urtrist, dödstråkigt och alldeles….underbart. Eller nej, kanske inte underbart, men rätt så himla viktigt. Läs mer om hur du redan nu kan börja skapa vanorna som gör det möjligt att leva ditt liv som du vill ha det.

  Redaktionen i samarbete med Dreams     0