Swajpet

Framtiden och pengarna

Tillsammans

UC brinner för att öka kunskapen om privatekonomi. Det gör Fryshuset och vi på ungdomar.se också. Därför startar vi ett långsiktigt samarbete för att med gemensam kraft nå ut till fler med inspiration och handfasta tips på hur du kan vässa sin ekonomi.

Linnea tipsar och svarar

Framtiden och pengarna

 • Lyssna på podden!

  På Framtidsmässan den 17 oktober pratade UC på scenen och vi spelade in hela grejen. Det är Linnea och Richard som samtalar om privatekonomi och budget. De listar också bästa tipsen för att ha en sund ekonomi som inte helt plötsligt går åt pipan. Podden finns att lyssna på här.

 • Framtidsmässan

  Många unga drömmer om att flytta hemifrån eller resa utomlands men vet inte hur de ska få pengarna att räcka. På framtidsmässan den 17 oktober i år fanns vi på plats med monter, vi utbildade från scenen och medverkar i Fryshusets livesända podcast. Vi gav även ut Kreditkollen kostnadsfritt till alla under 21 år. Vi har fick en pratstund med Anna Johansson som är projektledare för Fryshuset Powerhouse och för Fryshusets Framtidsmässa. 

 • Samarbete

  UC brinner för att öka kunskapen om privatekonomi hos unga och vill dra sitt strå till stacken för att minska överskuldsättningen i samhället. Inom ramen för sitt initiativ The Bill vill de möta ännu fler unga. Därför startar nu ett långsiktigt samarbete mellan UC och Fryshuset för att vi med gemensam kraft ska nå ut till fler unga vuxna så natt du kan få inspiration och handfasta tips på hur du kan vässa ekonomi. 

  Alice     0
 • Victoria från UC

  Victoria jobbar på UC och vi gjorde en liten intervju med henne om varför de vill jobba med oss på Fryshuset och vad hon tycker är viktigast att tänka på när det gäller din ekonomi.

  Alice     0