Swajpet

Sommar 2013

 • Quiz: Hur Scoutig är du?

  ANNONS Många förknippar säkert Scouterna enbart med knopar, hajk och uniformer. Men Scouterna är faktiskt mycket mer än så. Gör quizet och se hur scoutig du är!

  Ungdomar.se     12
 • Quiz: Vilken festivaltyp är du?

  QUIZ Att sommartider är festivaltider är det ju ingen tvekan om, men vem är du i festivalträsket? Gör testet och hitta dina jämlikar här. Läs frågorna och svara det som stämmer bäst in på dig!

  Alexandra Algerydh     36

Sommarläsning

 • Sommarens största plågor

  LISTA Sommarplågor är som mygg, det är oundvikligt att komma i kontakt med dem. Förutsatt att du inte befinner dig i en igloo på Grönland förstås. Vi har listat ett gäng klassiska låtar blandat med vad vi tror blir sommarplågorna 2013!

  Camilla Warholm     0
 • Frida åkte rosa buss genom Sydamerika

  ANNONS När Frida Nilson åkte med Rosa Bussarna hade hon just tagit studenten och ville ut i världen. Hon skulle resa från Rio de Janeiro i Brasilien till Santiago i Chile. Sedan var planen att hon skulle åka hem, men så blev det inte.

  Evangelina Lindberger     0
 • Dricker dina föräldrar för mycket?

  ARTIKEL Sommarlovet är för många förknippat med sol och bad. Men för alla är det inte lika skoj att vara ledig. Trygga Barnen stöttar och hjälper dig som lever med missbrukande föräldrar.

  André Vifot Haas     1
 • Det glöder om Jack Moy

  INTERVJU Sommaren tillhör Jack Moy & Glöden. Senaste singeln “Good as Gold” är en trallvänlig folkpopsmocka som snurrar flitigt på bland annat P3. Vi ringde upp sångaren Jack för att snacka uppväxt, ångest och sommarplaner – men fick inget svar...

 • Fråga Johanna om skrivande och kärlek

  FRÅGELÅDA Du kanske känner igen Johanna Schreiber från hennes sex- och kärleksspalt i tidningen Frida. Nu är hon aktuell med sin debutroman "Carlstensveckan" och svarar här på dina frågor om skrivande, kärlek och relationer!

  Ungdomar.se     24
 • Guide: Den svenska festivalsommaren 2013

  GUIDE Den svenska festivalkartan har ritats om. Siesta och Peace & Love har gått i graven. Men deppa inte, det finns en hel del andra festivaler att besöka i sommar. Vi har sammanställt den ultimata guiden till sommarens hetaste festivaler!

  Ungdomar.se     1
 • Stockholm Story – skriv en novell och bli publicerad!

  TÄVLING Oavsett om du hatar, älskar eller förundras över Stockholm vill vi höra din historia om staden och platsen. Delta i novelltävlingen Stockholm Story och ha chansen att få din text publicerad i en bok utgiven av B. Wahlströms Bokförlag och Ungdomar.se!

  Ungdomar.se     0
 • Glassar som smält

  LISTA  Jag minns när jag var liten, när jag använde blåa badkalsonger, knappt bottnade i mellanbassängen och när en Piggelin bara kostade fyra kronor.

Vad händer i höst?

 • Trafikinspektörens bästa uppkörningstips

  TIPS  Hjärtat vill bulta sig ut ur bröstet, handflatorna dryper av svett och den där sköna "jag är grym på att köra bil"-känslan är som bortblåst. Japp, vi talar förstås om uppkörningen. Och det hör till att vara supernervös. Men det går att tygla den där läskiga känslan. Trafikverkets Christer Ardenstedt har hållit i omkring 6 000 uppkörningar och ger här sina bästa tips!

 • EcoDriving - Så kör du mer miljövänligt

  ARTIKEL  Är du en sån som stänger öronen när körskoleläraren börjar prata om EcoDriving? Känns det som att du har fullt upp med att ta in hur du växlar och krypkör? Mjo, vi kan inte klandra dig. Men tänk såhär: DU kan bidra till att minska risken för cancer, isbjörnsdöd och att våra vatten blir förstörda. Och det är dessutom lätt som en plätt!

 • Ungdomar.se:s guide in i den akademiska världen

  GUIDE  Vad är nollning, vad innebär akademisk kvart och hur går egentligen ett seminarium till? Ungdomar.se ger dig här en liten guide in i den akademiska världen så att du är förberedd när det väl blir dags att kliva in genom högskolans traditionstyngda portar.

 • Så skriver du CV och personligt brev

  GUIDE  Ditt CV och personliga brev är näst efter testamentet och bröllopsförorden kanske de två viktigaste textdokument du kommer att skriva i ditt liv. Ungdomar.se ger dig här de första stegen på vägen till det där flådiga toppjobbet!

 • Stick iväg och gör lite skillnad

  ARTIKEL  Tar du studenten i sommar? Lågkonjunktur och inte ett enda jobb i sikte? Funderingar på vad du vill studera som inte tar dig någon vart? Eller är allt du vill att få åka iväg och resa och se världen? Kanske har du hört talas om volontärarbete?