we_change

Tack för era bidrag i we_change challenge!

Nu har we_change challenge stängt för det här året. Vinnarna kommer att presenteras i början av 2016. Till er som missade chansen att tävla det här året, lugn! Nästa år får ni en ny chans att tävla om pengar till att starta projekt som gör din skola eller stad bättre.

30 november var sista dagen att lämna in sitt bidrag i we_change challenge. Vi har alltså stängt tävlingen för 2015. Stort tack för alla bidrag!

En jury kommer nu att gå igenom alla bidragen för att sedan kora en vinnare. Juryn består av representanter från tävlingens möjliggörare och we_change teamet.

Bedömningen av bidragen görs på tre kriterier: har projektet en positiv påverkan i skolan/staden? Bidrar projektet till att lösa det problem som är identifierat? Är projektet hållbart i längden? Det vinnande bidraget får 15 000 kr till att genomföra sitt projekt och andrapriset är 5000 kr

Vinnarna tillkännages i början av februari och en prisceremoni hålls i samband med Hållbarhetsgrillen på Rosenbad som arrangeras av we_change under våren 2016. 

Under början av 2016 drar vi igång we_change challenge 2016. Då har ni en ny chans att tävla!

Det finns inga kommentarer... än.

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!