Kontakta oss

Mikkel

Teknisk Support

Lucella

Operations manager

Alexandra

Moderation manager

Vill du synas på Ungdomar.se?

Vi erbjuder flera olika banner- och kampanjlösningar och har även möjlighet att publicera skräddarsydda undersökningar. Skicka ett mail till lucella@ungdomar.se om du vill veta mer!

Besök oss!

Ungdomar.se
Fryshuset, Mårtensdalsgatan 2-8, 120 30 Stockholm

Ägare

Ungdomar.se ingår i Fryshuset . Fryshuset gör det möjligt för unga människor att förändra världen genom sina passioner! Vi skapar gemenskaper där unga människor syns, hörs och räknas. Utifrån detta bedriver vi ett 50-tal olika aktiviteter i områdena; Ungdomskultur, Exempel och framtidstro, Skola och Arbete och entreprenörskap.

Fryshuset vänder sig till alla unga och fokuserar särskilt på dem som lever isolerade. Vi tror att alla kan lyckas och förtjänar en chans till.

Fryshuset har idag egen verksamhet i Stockholm, Skärholmen, Husby, Göteborg, Malmö, Kalmar och Danmark och finns representerat över hela Sverige via Fryshusandan, vårt nationella nätverk av ungdomsorganisationer. Idag sträcker sig våra aktiviteter från skola till kultur och underhållning till projekt som direkt tar itu med vår tids svåraste sociala utmaningar. Genom att träffa och satsa på unga vill vi bidra till ett kreativt samhällsklimat som vågar tänka nytt och hitta nya lösningar.

Fryshusets verksamhet finansieras idag genom bidrag från stiftelser och fonder, skolpengar, samt försäljning av tjänster. Vi får även kommunala bidrag från flera av de städer vi verkar i samt ekonomiskt stöd från generösa företag och engagerade privatpersoner.

Fryshuset är en religiöst och politiskt obunden organisation.

Fryshusets uppdrag är att:

Hej vuxen!

Bra att du stannade till. Vi anser att det är viktigt att föräldrar och andra vuxna är närvarande och engagerade på nätet.

För oss på Ungdomar.se är säkerheten för våra medlemmar det absolut viktigaste. Vi har ett nära samarbete med flera organisationer som Fryshusets Nätvandrare, Föreningen Tilia, Riksföreningen Psykisk Hälsa, Ersta Vändpunkten, och många fler. De sitter bland annat i vår Support & Svar-panel och svarar på frågor från eftertänksamma unga, om allt från ätstörningar och ångest till sex och skola.

På sajten har vi även en grupp moderatorer som dagligen rengör forumet från skräp och förbjuder personer som beter sig olämpligt. Dessa moderatorer är själva ungdomar som har varit medlemmar på sidan i flera år, och du känner igen dem på det lilla M:et efter deras användarnamn.

Våra moderatorer arbetar för ett snällare, roligare och säkrare internet och har alla genomgått digital moderatorutbildning utvecklad av Norska Medierådet.

Även om vi arbetar aktivt för att hålla sajten säker och trevlig, säger det sig självt att saker glider igenom våra filter ibland. Det är därför vi har små ”varningstrianglar” placerade här och där, som du kan klicka på för att rapportera olämplighet. Då får alla moderatorer ett litet meddelande och kan vidta lämpliga åtgärder. Det går också bra att mejla oss på support@ungdomar.se .

Vi hoppas att du känner dig trygg med att ditt barn hänger här på Ungdomar.se. Om det är något du undrar över, tveka inte contact us . Vi svarar så fort vi kan!

Några ord från Surfa Lugnt

För barn och unga är det ingen stor skillnad mellan att träffas digitalt eller i verkligheten, allt hänger ihop. Som vuxen behöver du vara där barnen är, även i deras onlinevardag. Surfa Lugnt arbetar för att ge föräldrar, pedagoger och andra viktiga vuxna fakta, inspiration och tips för att kunna och vilja vara mer närvarande i ungas nätvardag. Flera svenska myndigheter, företag och ideella organisationer samarbetar bakom Surfa Lugnt.

Mer information och mycket intressant och viktig läsning om ungas liv på nätet finns på Surfalugnt.se . Där hittar du också konkreta tips och råd för ökat engagemang i ungas nätvardag!

Ungdomar.se konton och dödsfall

Om ditt barn går bort och du vill att personuppgifter eller hela användarkontot ska raderas kan du kontakta oss på support@ungdomar.se . Ungdomar.se är mycket mer än bara en internetsajt. Vi arbetar inom tre huvudområden; hållbar utveckling, ungdomssysselsättning och psykisk hälsa. Här kan du läsa om några av våra projekt.
Tonåren kan vara en fantastisk tid med galna fester, snurriga kärleksaffärer och storslagna planer för framtiden. Det kan också vara superstressande år med höga prestationskrav och dålig självkänsla. Men oavsett hur du känner dig, vem du är eller hur du ser ut så är du inte ensam! On the Kom igen!webbplats hittar du massor av intressanta fakta och användbara tips om olika ungdomsrelaterade ämnen. Alla ämnesområden bygger helt och hållet på de frågor som har ställts till Stöd & Svar-panelen på Ungdomar.se genom åren och vi har då intervjuat några av Sveriges ledande forskare för att kunna ge dig den allra bästa informationen. För mer information om projektet, kontakta oss på info@ungdomar.se .