Forumet - *Ändrat*

*Ändrat*

417 0 23
§10. Så kallat ”thinspiration”-material är inte tillåtet att publicera på sajten. Detta innefattar bilder, avatarer, kaloriräknare, tips och trix på hur man döljer sin sjukdom, länkar till pro-ana-sajter, dagliga matrutiner mm. Allt sådant material kommer konsekvent att raderas. Vi hänvisar istället de som lider av någon slags ätstörning till våra vänner på Anorexi- och bulimikontakt.

Spana också in:

Du kommer att dö stumpan.
När jag tänkte som du fördes jag med ambulans till PIVA, jag fick Stesoliddropp och var kopplad till en EKG-maskin i flera dygn. Jag blev fasthållen när de tvingade i mig näringslösning genom en slang. Coolt.. Näe. Där kommer du att hamna om du inte ger upp tanken på ätstörningen som en "livsstil".

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Tyreses:

Jag är inte på vippen att dö , mitt liv mitt val .


Du kanske inte är där än, men där kommer du att hamna förr eller senare.
Ju längre tiden går, desto mer urkalkas ditt skelett även fast du kanske inte märker det. Vill du ha samma benmassa som farmor? Vill du tappa tänder? (tjohej, en av mina håller på att stötas bort). Und so weiter. Det finns så många bedrövliga bieffekter att när du väl sitter inne på LPT så kommer du att... Ja vad ska man säga? Du kommer att ångra att du gav efter för den här skiten.