Forumet - ÄR DET FARLIGT ATT SVIMMA

ÄR DET FARLIGT ATT SVIMMA

11351 2 19
hej, ibland svimmar jag med flit, är det farligt?Jag hyperventilerar i 30 sek sedan spänner mitt ansikte allt vad jag har i ca 20 sek och sedan böjer mitt huvud till marken och håller för näsan och blåser. Allt ihop när jag är trött.Jag gör det för att det är så ovanligt skönt, är det farligt?

Spana också in:


Dr. LT: Varför, testa själv, det blir som en dråg. För varje gång man gör det blir det mer och mer beroendeframkallande, det är SKITSKÖNT
Nej tack. Man svimmar ju för att överleva (Det är en reflex hjärnan gör). Att man trillar ihop så att blodet ska kunna komma till hjärnan. Tycker att det låter sjukt onödigt och har svimmat några gånger i mitt liv och det är inte direkt mysigt enligt mig. 

Avregistrerad: det är klart det är farligt. tänk om du slår i huvudet ordentligt t.ex.
Hej. Jag svimmade för ca1 vecka sedan med mening. Slåg då i huvudet hårt i golvet och inte bara det så bet jag mig i tungan och sträckte min nacke/rygg. Känns som jag fått en lätt hjärnskakning. Märkte igår att jag hade någon bula/knöl på mitt bakhuvud. Kan det vara kopplat? Borde jag söka vård?  Kan jag ha blivit allvarligt sjuk? / orolig kille på 14 år.