Forumet - Är han intresserad?

Är han intresserad?

1451 0 7
Hej! Jag ska göra detta någorlunda kort, i ca en månad har jag snackat med en kille. Vi har smsat varje dag och även träffats två gånger. Första gången på en fika som han föreslog och andra gången hemma hos honom och den gången var det jag som föreslog att vi skulle ses. Första gången var första gången vi träffades, det var som en vanlig "lärakänna" dejt. Men förra gången var vi hemma hos honom och då händer automatiskt betydligt mer. Vi såg på film och han kysste mig osv. Vi hade dock inte sex och varken någon av oss sa något om det men jag tror absolut inte att han hade backat om jag hade varit mer framåt med just det. Iallafall sedan dess, (ett par dagar sedan) har jag fått intrycket av att han är mer "off" och inte lika intresserad. Jag vet dock att jag är en tjej som är grym på att över analysera och tänka alldeles för mycket. Men nu börjar jag faktiskt bli lite nojig då jag börjar märka att mitt intresse för honom växer. Han har inte svarat på mitt senaste sms som skickades i morse, egentligen behövs det inget svar på det. Men han har alltid varit den som svarar även om det inte behövs. 

Nu är min fråga till er, vad tror ni? Hur ska jag ta reda på om han ens är intresserad längre? Tips och idéer uppskattas! Förstår självklart att ni inte kan säga exakta svaret och nu drog jag ju detta även ganska så kort. Men undrar ni något för att ni ska kunna hjälpa mig, så fråga så svarar jag! 

Spana också in:

Jag är också väldigt bra på att överanalysera & oftast är det ingenting. När man bara smsar kan det leda till så mycket missförstånd. Antingen, om det skulle få dig att må bättre, kan du fråga om det är något. Om han skulle bli sur över det eller tycka du är överklängig osv (vilket jag ofta kunde vara rädd för när jag satt i samma situation), är det verkligen en sån kille du vill ha då? Om du inte känner att du behöver fråga så bara föreslå att ses, skriv lite flörtigt att du saknar att kyssa honom eller inled med en fråga han inte kommer kunna motstå. Om du känner dig bekväm med att vara lite flörtig för att väcka upp honom så gör det, works every time ;) Vem vet, han kanske bara har en dålig dag eller är upptagen med annat. Hoppas det löser sig!