Forumet - Äter jag för lite?

Äter jag för lite?

1922 1 8

Vill börja med att förtydliga att jag är normalvikt, men rätt så smal. Smalare än jag vill vara :p Men jag har inga problem med att äta eller något sådant. Jag gillar att äta. Men jag väger ca 58 kg och är ca 173 - 174 cm. Så normalvikt ungefär. Men vill ju gå upp några kg. Jag har ju börjat träna, och försöker äta mer.

Ja, jag kan väl berätta hur jag äter. Jag kollar inte kalorier eller så för jag har inte koll :p Men jag äter frukost: ungefär 3 - 4 mackor, med något pålägg och något knäckebröd till det. Sedan äter jag väl lunch, ibland kan de väl bli mackor det med :p och någon frukt. Sedan äter jag kvällsmat med kyckling, ris eller vad som serveras. Och ännu senare på kvällen kan jag käka godis, chips eller något snack ibland. 

Jag menar jag har inga problem med att äta eller sådant. Jag menar jag håller mig mätt, jag brukar inte gå runt jätte hungrig, men kan ju ta typ 3 - 5 timmar mellan måltider. Borde jag ändra något? Jag menar jag har förstått att jag vid min ålder, 22 år skall få i mig ungefär 2000 kalorier och förmodligen mer ifall jag skall gå upp. Jag tvivlar dock på att jag får i mig så mycket. Förmodligen mindre än mitt dagsbehov. Undra då ni som har lyckats gå upp och så, hur gjorde ni? Hur borde mina rutiner se ut när de kommer till mat och annat? Så att jag inte behöver räkna kalorierna för att komma upp dit?

Tack för svar!

Spana också in:

70-75 kg som fullvuxen man är normalt. Jag hatar att säga detta men märk väl att jag säger det för ditt eget bästa; 58 kg som 22-årig man är underviktigt. Som tjej är det ganska normalt men inte som man. 70-75 är ok sen om du vill bli alfahanne ska du väga mellan 80-100 kg muskler. Men fortsätt bygga, fortsätt äta, ge inte upp. Ge INTE upp! Och pröva gärna kosttillskott, det dödar dig inte det hjälper snarare förutsatt att du tränar mycket och har valt en bra produkt. Det har hjälpt mig genom åren och jag hade säkert varit en 70kilos tarm nu om jag inte hade tagit hjälp av det. Så träna, ät, sov och ge inte upp! Din träning ska vara lika självklar som att äta, sova och skita.