Forumet - äter skum frulle

äter skum frulle

5056 0 42

Spana också in:

Äter inte frukost i vanlig bemärkelse. Intar mitt första mål vid 12, då jag käkar efter periodisk fasta. Brukar bli ett par ägg lite keso och grönsaker.
Nintendo:
Nej, det gör jag inte (förtär mitt första mål mat vid 12-tiden. Kanske kan ses som frukost om en vill det). Och nej, det måste "man" ju inte!!!  Ledsen
Hur äteru? 

penja:
Hur funkar fasta? 
Finns olika. Men den jag äter efter kallas periodisk fasta(16/8-modellen) - dvs fastar i 16 timmar och har ett ätfönster på 8. vanligtvis brukar jag ta mitt första mål(bryta fastan) vid 12-13 och ha mitt sista, största mål(speciellt efter träning) vid 20-21. Efter det så äter jag inget som innehåller större mängd kalorier fram till 12-13 nästa dag. vatten, te, kaffe etc är det bara att hälla i sig under fastatiden, även tex cola zero fungerar om man nu gillar läsk. 

Tidigare åt jag efter Warrior Diet(20/4) man fastar 20 timmar och har ett ätfönster på 4 timmar. Man intar det mesta av dagens energimängd under huvudmålet på kvällen. Åt så i ca 3 år och det fungerade bra, för mig. Testar något nytt nu, vilket fungerar mycket bra detta också. 

Periodisk fasta fungerar utmärkt för att man ska minska på sitt kroppsfett och bygga muskler med minskad fettlagring till exempel.