Forumet - Åldrar Fjärran Höjder badet, Gävle!

Åldrar Fjärran Höjder badet, Gävle!

651 0 9

Spana också in:

Fjärran Höjderbadet | Fjärran Höjderbadet - Tropicanaland - är en komplett badanläggning i centrala Gävle. Bada, simma och ha kul i en komplett badanläggning. Simma lugnt på vårt Kandelabersim och ta med småbarnen på babysim!

Inomhusbad
I 25-metersbassängen kan du motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. I badlandskapen Barn- och Vuxenoasen med 30 grader i vattnet finns vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Simma ut till varmvattenkällan året om. Ta en paus från badandet och fika eller ät i restaurangen som ligger i anslutning till barnoasen.

Utomhusbad
Sommartid kan du bada och motionssimma utomhus i 50-metersbassängen, leka i barnbassängen och hoppa från trampolinerna i den djupa bassängen. Det finns också ett lekområde med många leksaker för de små. Spela beachvolley och fotboll, använd vår klättervägg och hinderbana. På de stora gräsytorna får alla en plats i solen.

Leklördag!
Varje lördag kl 12 - 16 fyller vi 25:ans simbassäng med roliga leksaker!
För mer information, kontakta receptionen tel 026 - 600 500.

Babysim
Vi erbjuder kurser i babysim. Tillsammans med välutbildade ledare får barn och vuxen sköna stunder tillsammans och ökad vattenvana. En kurs omfattar åtta gånger och kostar 1000 kr. Barnet måste var minst 8 veckor, väga minst 4 kg och naveln ska vara läkt. Det är 34 grader varmt i vattnet.Inte en aning. Har aldrig varit där. Kikade endast på nätet. Textinformationen ovan varifrån Barnsajten.se Den familjära mötesplatsen. Låter rätt barnlikt fast de flesta badhus har ju något för alla ifall det inte är klassificerat som ett specifikationsbadhus..
Men kan du inte ringa till dom då? Det måste ju vara det enklaste Glad Eller åka dit ock kika om möjligheten vistas? http://www.fjarranhojderbadet.se/  Telefon reception = 026-600 500

Bada och simma i vårt badlandskap och 25-metersbassäng med hopptorn. Kom och må bra i vår härliga relax-spa-avdelning.

Vi har gruppträning i både vatten och gymnastiksal. I gymmet tränar du själv eller får hjälp av våra instruktörer.

Vill ni prova en annorlunda konferens? Vi skräddarsyr paketlösningar utifrån era önskemål.