Forumet - Alla hjärtans dag present till flickvän

Alla hjärtans dag present till flickvän

3865 0 25
Jag och min flickvän ska spendera alla hjärtans dag tillsammans hos henne. Vi ska inte göra något speciellt utan bara mysa och kolla film. Grejen är att ja inte har någon aning vad ja ska köpa för alla hjärtans dag present. Vad tycker ni är rimligt att köpa för present om man varit tillsammans i snart 1 månad? Kan tilläga att ja är 17 och hon 16.

Spana också in:

Eftersom du ska vara hos henne passar en ask choklad och rosor alldeles utmärkt. Det gillar alla tjejer hur smörigt och cliché det än låter.

Annars är parfym alltid ett uppskattat val, då vet hon att du tagit dig tid för hennes skull. Eftersom ni ska se film och mysa kan du ta med hennes favoritgodis och dryck. Du kan även ge henne massage etc.

Något fint smycke, halsband/armband osv är grymt uppskattat. Valen är oändliga : )
Hazyla:

ask choklad och rosor


Hade garvat ihjäl mig om någon fick för sig att ge mig en hjärtformad chokladask. Ingen som känner mig skulle få för sig att ge mig det. Med detta vill jag säga att personen ifråga
maxii95:

.


bör veta själv vad hon gillar.

Tanken på rosor ger mig också en känsla av obehag. Just för att det är för smörigt och kliché. Dessutom varför ge någon något som håller i en dag och sedan börjar dö?

I och för sig har jag fått rosor en gång för ett x antal år sedan. Som tur var så var det på blombud så han slapp se mitt obekväma ansiktsuttryck.
Fingerprints:

Tanken på rosor ger mig också en känsla av obehag. Just för att det är för smörigt och kliché. Dessutom varför ge någon något som håller i en dag och sedan börjar dö?


Ibland måste man bara fånga dagen. Varför gå upp varje morgon när man ändå ska gå och lägga sig på kvällen/natten igen? Självklart tycker inte alla om detta, men de jag gett rosor har skinit upp rejält. Men det är såklart olika från person till person :)

Har vid flera alla hjärtans dagar "bara" bjudit på middag, god dryck, massage och massa mys med stor succé. Men denna tråd handlar icke om mig utan om att han behövde råd och det gav jag han. Touché!
ni har ju inte varit tsm så länge, bara köp något puligt att äta till ert myyz. typ 1 bakelse elr cupcake då som många sagt [smile][smile]
fint att du överhuvudtaget överväger att göra något iaf. det gör inte min pojkvän o vi har ändå varit tillsammans tio ggr så länge !! ! (länge)
Hazyla:

Men denna tråd handlar icke om mig utan om att han behövde råd och det gav jag han. Touché!


Ja, absolut. Men det jag först reagerade på var:

Hazyla:

Det gillar alla tjejer hur smörigt och cliché det än låter.


Och då måste jag få reagera och lägga min åsikt. Diskussioner är helt ok i forum.

Hazyla:

och det gav jag han.


Honom ***
Touché!