Forumet - Ångest

Ångest

594 0 22

Åhhh ångest!!

En telefonsäljare ringde mig och sökte efter min mamma (min lur är inskriven på hennes namn). Sedan började han snacka om att vi blivit utvalda till ett speicalerbjudande inom television. Har nyligen fått en rejäl predikan om att sluta köpa "onödigt" och börja spara av min moder. Och i min familj säger vi alltid nej så fort vi hör ordet telefonförsäljare. Jag har dock svårt att säga nej. Usch, vad det är jobbigt. Så det blir att massor av tid läggs ner på att lyssna på ALLT personen i fråga har att säga, för att till slut tvinga sig själv att tacka nej. 

Snubben jag pratade med var jättetrevlig så givetvis lyssnade jag. Men är medveten om att jag egentligen gjorde honom en otjänst. Hur som helst så var jag tyst mycket under samtalet och sa "jag vet inte". Så han fattade väl att jag inte var intresserad. Men han babblade, babblade och babblade. Och när jag till slut sa "nej" så hörde jag världens suck, och så försökte han övertala mig ändå. Tvång, om inte annat. Och sen ba "nu har jag jobbat övertid och lagt ned 30 minuter av min tid på dig, och är försenad till min kusins födelsedagsfest." Alltså skojar han med mig? Sjukt drygt. 

Jag sa i alla fall att jag inte ville bestämma något utan att ha diskuterat det med min mamma. Och han ba "men när ska du göra det då hade du tänkt?" och så sa han att han kanske ringer imorgon, men att om han ska göra det så måste jag ta det på allvar och verkligen prata med min mamma. Så han kanske ringer imorgon kväll, då jag jobbar. Så jag kommer inte svara. Fel av mig. Men alltså åh.. Ångest. :( 

Telefonförsäljare är utbildade idioter som är bra på att babbla och övertala. Blev lurad att köpa strumpor en gång...Och att beställa tidningar och allt möjligt. Allt för att jag har svårt att säga nej. Fast har lärt mig att lägga på nu för tiden innan de hinner börja babbla. 

Spana också in:


Zodd: Han snackar skit. Det är han som borde ha ångest, som ringer och förpestar folk med sitt dravel. Om han ringer så svara inte.
Jo, fast kan ändå förstå att försäljare är på mycket då deras lön baseras på om vi svarar ja eller nej. 


patrick bateman: Telefonförsäljare är utbildade idioter som är bra på att babbla och övertala. Blev lurad att köpa strumpor en gång...Och att beställa tidningar och allt möjligt. Allt för att jag har svårt att säga nej. Fast har lärt mig att lägga på nu för tiden innan de hinner börja babbla. 
Hahaha åh nej. :/ Alltså jag var sååå nära på att säga ja. Måste också lära mig att säga nej med detsamma!

ditt bästa jag: han får inte säga så
Det tänkte jag också

sommargåvan: Hahaha åh nej. :/ Alltså jag var sååå nära på att säga ja. Måste också lära mig att säga nej med detsamma!
Haha ja de försöker bara luras Trött Så få inte ångest för att han var en idiot! Gott att du inte sa det :) Haha vi kan lära oss tillsammans om du vill Rodnar Det är svårt. Jag kör ju fusk taktiken och lägger på omedelbart Mycket glad

patrick bateman:
Haha ja de försöker bara luras Trött Så få inte ångest för att han var en idiot! Gott att du inte sa det :) Haha vi kan lära oss tillsammans om du vill Rodnar Det är svårt. Jag kör ju fusk taktiken och lägger på omedelbart Mycket glad
Haha gör du? Vad otrevligt! Glatt skålandeGlatt skålandeGlatt skålandeZodd:
De får lön för att lura och störa folk. Bäst att inte svara alls eller att omedelbart säga nej.
Hade jag vetat att det var en telefonförsäljare hade jag inte svarat. Det var dock någon som ringde mig med dolt tidigare idag. Undra om inte det var en telefonförsäljare.. Förut när en telefonförsäljare var på mig, och jag hade sagt nej. Så ringde han sen igen med dolt. Haha..

sommargåvan: Ja, men har svårt för att vara otrevlig.. Brukar tänka att de bara vill göra ett bra jobb. Tänk om jag hade suttit i andra änden av telefonen, och alla hade lagt på och sagt nej? Fy, hemskt :(
Tänk på att det är dem som är otrevliga i första taget som ringer och snackar skit, så du har all rätt att vara lite otrevlig tillbaka. :)

sommargåvan: Hahahahaha Sommar-G hahahaha.... Fan vad gulligt!  Jo, säg mitt namn om du hellre vill det. Eller Carro, eller Maggan (ur mitt efternamn), eller vad som.
Hahaha visst är det? Mycket glad Glad jag blir att du gillar det, tycker det låter så mysigt och kul Rodnar Kan säga Cajjo! Söt När jag var väldigt liten kunde jag inte säga R typ Galen Maggan var lite coolt med! Ditt efternamn är förresten coolt Tumme upp Har du mellannamn? :)