Forumet - Anti-B-H-Legionen

Anti-B-H-Legionen

1294 0 18
Här samlas vi och sprider kunskap, budskap och hat om och mot vad kvinnor tvingas ha på sig för att de är av fel kön.

I vårt vackra Europa var det från renässansen till 1800-talet helt ok och till och med uppskattat att kvinnor lät brösten gå helt fria för beskådan av människa(kvinniska), djur och gudar.
Självklart kunde inte det judeokristna gillet tolerera sådan kvinnlig frihet ty de är inte män och således lägre stående, deras kroppar var ett oheligt monumet till antikrist och var en skam att se på, eller ens erkänna dess existens. Kvinnorna fick klä på sig och kring sekelskiftet nittonhundra var förtrycket norm och bysthållaren skapades, ett segermonument över kristendomens kvinnokontroll.

Inte bara var det ett strypkoppel för att hålla kvinnan undergiven, det gavs egenskaper som skulle straffa kvinnorna för deras existens, det mest prominenta är bröstcancer som drabbar 7000 kvinniskor var år, många av dessa pga användandet av BH.

Väl betalda vetenskapsmän konstaterar efter studie att:
"* Women who wore their bras 24 hours per day had a 3 out of 4 chance of developing breast cancer (in their study, n=2056 for the cancer group and n=2674 for the standard group).
* Women who wore bras more than 12 hour per day but not to bed had a 1 out of 7 risk.
* Women who wore their bras less than 12 hours per day had a 1 out of 152 risk.
* Women who wore bras rarely or never had a 1 out of 168 chance of getting breast cancer. The overall difference between 24 hour wearing and not at all was a 125-fold difference."

Vi uppmanar därför alla kvinnor att sluta använda detta plagg, stå upp för ert kön och våga vara vad ni är, inte längre finns det någon kyrklig makt som håller er bundna, inte längre är jämställdhet något tabu.

Om ni pga tyngdrelaterade problem måste använda sådan så bär en fjärdedelsBH, det ger samma stöd men kompromissar inte med er kropp och är förmodligen hälsosammare än en full kupa.

Vi kan, tillsammans, sprida ordet och fria var quinna som lider och låter sig ledas, låt oss synas och agera likt andra anti-klädesplaggsgrupperingar som "päls är mord", kasta infekterade tumörer över de som säljer eller bär plagget, släpp sweatshoparbetarna som syr plaggen fria och vi skall en ljus framtid gå till mötes.

Spana också in: