Forumet - Åsikter och kommentarer om den nya menydesignen

Åsikter och kommentarer om den nya menydesignen

4374 0 360
Som du kanske har märkt har vi ändrat om litegrann i menydesignen, och det här är första steget mot en total omdesign av hela sidan som vi påbörjar 2011. En dropdownmeny har lagts till och inloggningsinformationen har flyttats från högersidan till ovanför toppbilden. Det ger lite mer space, lite mer smidighet och lite mer stilrenhet. Hoppas vi. Ni är ytterst välkomna att lämna era kommentarer - både positiva och negativa. Försök dock att ge så konstruktiv kritik som möjligt.
Känns som om pop-up menyerna kommer lagga till rejält så fort man får lite dålig mottagning.

Ni kunde inte överväga att se över sidans slogan när ni ändå var igång? [cute]

Riktig kritik dock. Menyn som kommer upp då man klickar på plustecknet vid sitt inlägg, hade kunnat förtjäna lite mer mellanrum mellan varje val. Såg lite väl tajt nu.

Spana också in:

Jonnybravo91:

Känns som om pop-up menyerna kommer lagga till rejält så fort man får lite dålig mottagning.


Dropdownmenyerna är 100% CSS (inga bilder, inga javascript eller liknande), så det ska gå på nolltid, vilken uppkoppling du än har.

Det enda som kan möjligtvis kan lagga lite är första gången ikon-typsnittet läses in. När det väl är gjort ska det rulla på helt obehindrat.
det ser förjävligt ut, och något så enkelt som att gå från en tråd till "senaste" är drygt och jobbigt. ni har 24 timmar på er att finna en lösning som jag kan acceptera (en sådan vore att skapa en inställning för att använda gamla designen, eller fixa en välfungerande variant av nya som inte är ful som stryk), misslyckande med att möta dessa krav kommer ha konsekvenser.
Knarko:

att komma till texterna när man trycker på loggan?
känns väldigt fail då det är startsidan man ska komma till då


Det var meningen att enbart julavdelningsknappen skulle leda dit, vi fixar det!

Baader_Meinhof:

Känner spontant: NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ


Ni får gärna motivera, det är svårt att göra något åt det annars.

Och som "respons" säger, tänk på att det kan ta lite tid att vänja sig vid en ny design.
Visningsbilden uppe i vänstra hörnet är så liten att det känns fullständigt meningslöst att alls ha den där. Ser inte heller varför menylisten måste vara jättestor trots att det är mindre text som ska rymmas på den nu. Eh, och det känns mycket jobbigare att titta högt uppe i vänstra hörnet för svar och dylikt.
Alexander Danling:

Det är meningen - om du läser på det röda bandet på högersidan står det "Besök vår julavdelning". Så det är dit man kommer när man klickar på loggan.


Lämpligt vore att dela upp header-bilden i två då. Att logotypen leder till förstasidan är naturligt för de flesta, himla dumt att plötsligt bryta det.